1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-09-2014 12:13

Συμφωνία Πανναξιακού και Ηρακλή Κηφισιάς για τη Διώτη!

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της μεταγραφής της Παναγιώτας Διώτη από τον Ηρακλή Κηφισιάς στον Πανναξιακό. Η λογική πρυτάνευσε και οι παράγοντες των δύο συλλόγων με διαφορετική διάθεση και χαμηλότερους τόνους έκαναν νέα προσέγγιση και κατέληξαν σε συμφωνία.
Ικανοποιημένη είναι και η αθλήτρια η οποία δε θα χρειαστεί να μπει σε δικαστικές περιπέτειες κι έτσι αρχίζει απερίσπαστη την προετοιμασία της με την ομάδα της Νάξου. Στα μέσα του καλοκαιριού οι δύο σύλλογοι ήρθαν σε ρήξη και απειλήθηκαν προσφυγές στο ΑΣΕΑΔ αλλά μετά και την κλήρωση της Α1 γυναικών στη Νάξο έπεσαν γέφυρες μεταξύ των δύο πλευρών. Η Διώτη ανεπίσημα αγωνίστηκε και στο δεύτερο φιλικό με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή και ο Σέρβος προπονητής του Πανναξιακού Ζόραν Κόβαζιτς ποντάρει πολλά στη νεαρή διαγώνια η οποία κάνει νέο ξεκίνημα στην καριέρα της και μάλιστα σε μία ομάδα που στοχεύει στον πρωταθλητισμό.

5 σχόλια

  • Comment Link τρελός οπαδός του Μαγίστρου Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 06:32 posted by τρελός οπαδός του Μαγίστρου

    Π.Μιχάλη, καλά κρασιά!

  • Comment Link Π.ΜΙΧΑΛΗΣ Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 05:32 posted by Π.ΜΙΧΑΛΗΣ

    ΚΗΦΙΣΙΩΤΗΣ μήν βιάζεσαι ,πιστεύω πώς όλοι οι φίλοι τής ομάδας μας είναι πικραμένοι απο τίς εξελίξεις μέ Ιβάνοβα καί Διώτη αλλά η ομάδα έχει πολύ ταλαντούχες παίχτριες καί προπονητή πού ξέρει να τίς καθοδηγεί.Πιστεύω πώς τά κουμάντα τής ομάδας γιά νά φέρουν τήν αρχηγό τού Μαρκόπουλου έχουν πολύ συγκεκριμένο πλάνο καί ο Πρόεδρος δέν θα αφήσει τήν ομάδα έρμαιο στούς ..........ΓΥΠΕΣ.

  • Comment Link ΚΗΦΙΣΙΩΤΗΣ Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014 14:39 posted by ΚΗΦΙΣΙΩΤΗΣ

    Ξεβράκωμα κανονικό,πλήρης απογοήτευση,κρίμα στά όνειρα γιά γρήγορη επάνοδο,με τί ? Μέ λίμπερο ,πάσα καί ένα (1)καλό κέντρο δέν τόν παλεύεις αυτόν τόν όμιλο.Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία αλλα κ.Μαυριτσάκη μάς μαυρίσατε τήν ψυχή...-

  • Comment Link lee Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014 14:24 posted by lee

    H Nάξος κάνει πλάκα τόσο με την ΑΕΚ όσο και με την Κηφισιά.

  • Comment Link stathis2 Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014 10:18 posted by stathis2

    Θυμάστε τι είχα πει; Το ξαναγράφω ο Ηρακλής Κηφισιάς δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβει κατηγορία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ