1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-05-2024 13:20

Δάφνη Αγ. Δημητρίου: Άλλαξε επίπεδο με Σοφία Βασιλαντωνάκη!

Την «βόμβα» Σοφία Βασιλαντωνάκη ενεργοποίησε η Δάφνη Αγ. Δημητρίου. Η διοίκηση της ιστορικής ομάδας του Μπραχαμίου, προχώρησε σε μια σούπερ μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση της 25 χρονης (1μ87) διαγώνιας- σκόρερ, η οποία την τελευταία διετία ήταν μελος του πρωταθλητή Παναθηναϊκού με τον οποίο πανηγύρισε δύο ισάριθμους τίτλους στη Volley League.

Mε την απόκτηση της Βασιλαντωνάκη, η Δάφνη η οποία ανανέωσε με την κοουτς Δήμητρα Λυκογιάννη, και απέκτησε την πασαδόρο Λυδία Μερκούρη, άλλαξε …πίστα, και πλέον δημιουργεί σταθερά ένα πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ για την Ά ζώνη της νέας Α2 γυναικών (2024-25)

 Η ανακοίνωση της Δαφνης Αγ. Δημητρίου αναφέρει:

«Ο Α.Π.Ο. Δάφνη Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της γυναικείας ομάδας με την αθλήτρια Σοφία Βασιλαντωνάκη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!

Η Σοφία την χρονιά που μας πέρασε αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Πανιώνιο, Κόρινθο, Ηλυσιακό, Ένωση Βύρωνα, Νέους Βύρωνα και Νίκη Αμαρουσίου.

Καλωσορίζουμε τη Σοφία και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες!»             

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ