1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-04-2024 13:17

Μαριάννα Μπελιά: «Αφιερωμένο στην Πένυ και στην μανούλα μου» (vid)

Πρωταθλήτρια Ελλάδας για πρώτη φορά στην καριέρα της είναι η Μαριάννα Μπελιά. Η διεθνής λίμπερο κλήθηκε να φέρει εις πέρας μία από τις δυσκολότερες αποστολές της σεζόν. Να καλύψει την απαιτητική θέση της λίμπερο στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν και να μπει στα παπούτσια της Πένυς Ρόγκα.

 

Μία αποστολή που ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία, καθώς ήταν από τα βασικά γρανάζια της μηχανής του Παναθηναϊκού στο δρόμο προς τον τίτλο.

«Με τι να ξεκινήσω. Δεν περίμενα ποτέ στα 25 μου χρόνια να είμαι πρωταθλήτρια Ελλάδος και με μία ατομική διάκριση, ως MVP του τέταρτου τελικού. Είμαι περήφανη για την ομάδα μου. Το αξίζαμε».

Όσον αφορά για την Πένυ Ρόγκα είπε χαρακτηριστικά: «Η Πένυ είναι μία επαγγελματίας αθλήτρια με ψυχή και πάντα μου έδινε συμβουλές και με βοηθούσε. Είναι μεγάλη μου τιμή που παίζω στον Παναθηναϊκό προς τιμήν της. Κάθε προσωπικό και ομαδικό αποτέλεσμα είναι αφιερωμένο σε αυτή αλλά και στην μανούλα μου που δεν είναι στην ζωή».

Μένει ο Νέσιτς, ενθουσιασμός για την Μπελιά

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ