1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-05-2024 23:19

Στο κέντρο της ΑΕΚ θα … ζωγραφίζει η Αγγελική Καββαδία!

Τα «κιτρινόμαυρα» ξαναφόρεσε η Αγγελική Καββαδία. Η 30 χρονη κεντρική (1,88) που είναι παράλληλα μια σπουδαία ζωγράφος, επέστρεψε στην ΑΕΚ για δεύτερη φορά (2018-2022), μετά από μια επιτυχημένη διετία στον Απολλώνιο.

Για την επιστροφή της πανύψηλης κεντρικής που έχει περάσει από Ηρακλή Κηφισιάς, Αιγάλεω δύο φορές, Παναθηναϊκό πέντε χρόνια, η ανακοίνωση της Ένωσης αναφερει:

« Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Αγγελική Καββαδία. Η 30χρονη (17/02/1994) κεντρική, ύψους 1,88 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό της και επιστρέφει στη γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Συλλόγου, μετά από απουσία 2 ετών.

Η Αγγελική Καββαδία φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ για 4 ολόκληρα χρόνια (2018-2022), οδηγώντας την στην επιστροφή στη Volley League, και στην εδραίωση της στις πρώτες θέσεις της κορυφαίας κατηγορίας. Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στον Απολλώνιο, οδηγώντας τον στα σαλόνια της Volley League.

Αγγελική, καλώς ήρθες στο σπίτι σου!

Στις πρώτες δηλώσεις της για την επιστροφή στην ΑΕΚ, σχολίασε:

«Η επιστροφή μου στην ΑΕΚ οφείλεται σε τρεις παράγοντες. Στη διοίκηση και την ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, στον ερχομό ενός καταξιωμένου προπονητή και στον κόσμο της ΑΕΚ, που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.

Η προσθήκη έμπειρων και καταξιωμένων αθλητριών στο δυναμικό της ομάδας μας, είμαι πολύ αισιόδοξη ότι θα μας οδηγήσει με την ολοκλήρωση της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου στην κατάκτηση Πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Μαζί με τον κόσμο της ΑΕΚ, εύχομαι να παραμείνουμε δυνατοί σωματικά και ψυχικά και να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας. Τα καλύτερα έρχονται!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.