1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Ολοκληρώθηκαν οι όμιλοι των ανδρών στο THESSALONIKI MASTERS και μπαίνουμε στην τελική ευθεία του ταμπλό. Οι προημιτελικοί αγώνες που θα ξεκινήσουν το απόγευμα του Σαββάτου αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, με όλα τα φαβορί να διεκδικούν την είσοδό τους στα ημιτελικά. Όλες οι αναμετρήσεις της οκτάδας αναμένονται αμφίρροποι και όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση στην τετράδα της διοργάνωσης.
Η ξέφρενη πορεία της Κατερίνας Αλτίνη και της Βούλης Κουρτίδου συνεχίζεται, με το δίδυμο από την Θεσσαλονίκη να παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Αντίπαλός τους οι Κρητικιές Γεωργίνα Αντωνακάκη, Ιωάννα Περδικάκη, ενώ οι νεαρές Ελένη Αλεξόγλου, Μυρτώ Πασχαλάκη συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν και θα αντιμετωπίσουν στην τετράδα την Δήμητρα Μαναβή με την Λίζα Τριανταφυλλίδη.
Και επίσημα ανακοινώθηκε από την δευτεραθλήτρια Ευρώπης και φιναλίστ του Τσαμπιονς Λιγκ, Βέρο Μιλάνο, η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου.
Την ανανέωση της συνεργασίας με τις κεντρικές, Αναστασία Ματσαρόκη και Νικολέτα Πλακιά, ανακοίνωσαν τα Πεύκα, τα οποία και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζονται στη Volley League.
Με τον Στέλιο Ατσιδαύτη στον πάγκο θα πορευτεί και στην Α2 Γυναικών ο Φοίβος. Ο αναμορφωτής και πολύπειρος τεχνικός συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου των Μελισσίων για την ανανέωση της συνεργασίας τους, μετά το περυσινό νταμπλ στην ΕΣΠΑΑΑ, αλλά και την αήττητη άνοδο στο τουρνουά των Χανίων τον περασμένο Μάιο.
Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του ταμπλό των γυναικών του THESSALONIKI MASTERS και προέκυψαν τα ζευγάρια των προημιτελικών.
Ιδανική πρεμιέρα στο ταμπλό του THESSALONIKI MASTERS για τους Κύπριους Γιώργο Χρυσοστόμου, Οδυσσέα Σαββίδη που πήραν πρώτοι την πρόκριση για τα προημιτελικά.
 Στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΑΟ Θήρας επιστρέφει η 'Έλενα Μπέτσεβα. Η 26 χρονη (1μ85) Βουλγάρα ακραία, που είχε αγωνιστεί τη σεζον 2022-23 στον 'Αρη, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την επίθεση της νησιωτικής ομάδας ενόψει της νεάς σεζόν στη Volley League γυναικών.
Με τη δημοσίευση στο ΦεΚ (Β’ 3419, 13/06/2024) της σχετικής Απόφασης του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, παρατείνεται έως και τις 31 Αυγούστου η ετήσια διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης εγγραφής αθλητικού σωματείου, με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, στο Ηλεκτρονικό Μητρώο, αλλά και η επικαιροποίηση των στοιχείων, για το 2024, των ήδη εγγεγραμμένων στο Μητρώο2023 ερασιτεχνικών σωματείων.

Στη Θεσσαλονίκη θα συνεχίσει να καρφώνει η Έλενα Μπάκα, αλλά για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Η 23χρονη (1μ86) ακραία που ξεκίνησε το βόλεϊ και έπαιξε για τρία χρόνια στις «κίτρινες»,, έκανε την μεγάλη αλλαγή φορώντας πλέον τα ασπρόμαυρα και ακλουθώντας τον περυσινό προπονητή της Γιάννη Τσαϊρέλη στο δικέφαλο του βορρά.

Σελίδα 1 από 5021

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ