1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-05-2024 12:43

Mαρκόπουλο: Μεγάλη επιθετική ενίσχυση με την Γαλλίδα Αουρέλια Εμπατόμπο

Σπουδαία επιθετική ενίσχυση για το Μαρκόπουλο με την απόκτηση της Αουρέλια Εμπατόμπο.  Για την 26χρονη Γαλλίδα διαγώνιο (1μ86) που έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Ιταλίας, Γαλλίας, Αιγύπτου, Κύπρου, η διοίκηση του συλλόγου των Μεσογείων αναφέρει:

«Καλωσορίζουμε στη γυναικεία ομάδα του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil την Γαλλίδα Aurélia Ebatombo!

Η 26χρονη αθλήτρια (1998) με ύψος 1,86, προέρχεται από την Ιταλία και την Serie 2 αγωνιζόμενη με τα χρώματα της Pallavolo C.B.L. Costa Volpino, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Ιταλίας, Γαλλίας, της Αιγύπτου, αλλά και στη Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕ Λεμεσού τη σεζόν 2021-22.

Τα πρώτα λόγια της Aurélia ως αθλήτρια του ΑΟΜ, ήταν τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενη για τη μεταγραφή μου στο Μαρκόπουλο. Έχω ακούσει υπέροχα πράγματα για αυτή την ομάδα, οπότε δεν δίστασα να αποδεχθώ την πρόταση της διοίκησης.

Η ομάδα μας θα είναι νεανική αλλά με μεγάλη δυναμική, οπότε ελπίζω με την εμπειρία μου να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.

Θέλω πραγματικά να ανακαλύψω το ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο παρακολουθώ και έχω διαπιστώσει πως τα τελευταία χρόνια το επίπεδο ανεβαίνει συνεχώς και γνωρίζω πως θα ανταγωνιστούμε πολύ καλές ομάδες. Ανυπομονώ για να γνωρίσω τις νέες μου συμπαίκτριες και τους οπαδούς μας και να χτίσουμε μία όμορφη χρονιά.»  

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ