1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Α.Σ.ΠΕ.Θέτις Βούλας
Την ενίσχυση της με την πανύψηλη κεντρική Αμερικανίδα (1μ89) Λιζι Φλέμινγκ, γνωστοποίησε η Θέτιδα Βούλας. Για την απόκτηση της Φλέμινγκ που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη, η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει στην ανακοίνωση της:
Με πολύ ενισχυμένο μπλοκ θα εμφανιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Volley League, η Θέτιδα Βούλας καθώς συμφώνησε με την Λίζι Φλέμιγκ.
Σημαντική ενίσχυση για το κέντρο της Θέτιδας Βούλας, αποτελεί η απόκτηση της Ζαχαρούλας Γιαννέλου. Η παρουσία της 28 χρονης έμπειρης κεντρικής (1μ85) που έχει περάσει από Μαρκόπουλο, Ηρακλή Κηφισιάς, Βριλήσσια, Πανναξιακό, Κόρινθο, Λαμία, Ελβετία, Μίλωνα, δίνει ποιότητα και ύψος στο φιλέ για την ομάδα των νοτίων προαστίων.
Ο Παναθηναϊκός έκλεισε το ρόστερ του και περιμένει την απάντηση της Μανωλίνας Κωνσταντίνου, ενώ η ΑΕΚ κρέμεται από τα χείλη της Ιωάννας Πολυνοπούλου.
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με πασαδόρους με κύρια πρόσωπα τις Παπαφωτίου, Φλιάκου, Φουμάκη, Ξανθοπούλου και άλλα κορίτσια...
Στο ροστερ της Θέτιδας Βούλας θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά η 21 χρονη (1μ76) ταλαντούχα πασαδόρος, Ευαγγελία Γαροφαλάκη, η οποία στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μαρκόπουλο, και Ηλυσιακό.
Την απόκτηση της 20 χρονης ακραίας (1μ82) Αργυρώ Δημητρακάκου, ανακοίνωσε η Θέτιδα Βούλας. Η ανακοίνωση της ομάδας των νοτίων προαστίων για την ταλαντούχα αθλήτρια που έχει αγωνιστεί σε Αίολο Ταύρου, Γλυφάδα, Ιωνικό Νίκαιας, Φοίβο Μελισσίων και πέρυσι στα Βριλήσσια στην Πρι Λιγκ, αναφέρει:
Στη Θέτιδα θα συνεχίσει να καρφώνει η Λίτσα Μερτέκη. Η 33χρονη (1μ90) έμπειρη ακραία και σπουδαία σκόρερ, συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας των νοτίων προαστίων, να την ενισχύσει επιθετικά και τη νέα σεζόν 2024-25  ση Volley League, και δεύτερη παράλληλα, ώστε  να διεκδικήσει τους στόχους της.
Στη Θέτιδα Βούλας επέστρεψε και πάλι η Τάνια Κιουτσιούκη. Η 28 χρόνη (1μ85) κεντρική επιστρέφει στο σύλλογο μετά από έξι χρόνια (είχε αγωνιστεί 2016-18) για να την ενισχύσει σημαντικά στο μπλοκ.
Η Ελευθερία Μανιατογιάννη θα συνεχίσει να «σκουπίζει» στο κλειστό της Βούλας με τη φανέλα της Θέτιδας. Η 29 χρονη έμπειρη λίμπερο και αρχηγός του συλλόγου των νοτίων προαστίων που έχει περάσει από Βύρωνα, Αγ. Παρασκευή, Πανιώνιο, Ηλυσιακό, ανανέωσε τη συνεργασία της για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Πολύ μεγάλη επιθετική ενίσχυση για την Θέτιδα Βούλας ενόψει της νέας περιόδου με το Γερμανικό «κανόνι», Ρίκα Μάασε, η οποία πέρυσι ξεχώρισε στον περυσινό β’ γύρο της Volley League με την φανέλα του Ηλυσιακού.
Tηn διεθνή Γερμανίδα διαγώνια Ρίκα Μάασε, που έπαιζε στον Ηλυσιακό απέκτησε η Θέτιδα Βούλας.
Στα χέρια της Μάγκι Σπικς θα εμπιστευτεί τη νέα σεζόν την οργάνωση του παιχνιδιού της, η Θέτιδα Βούλας. Η 29 χρονη πασαδόρος που είχε ξανασυνεργαστεί με τον κοουτς Μανώλη Σκουλικάρη τη σεζόν 2017-18 στους Μακεδόνες Αξιού , οι οποίοι είχαν κανει ιστορική πορεία και είχαν τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Volley League Γυναικών, επιστρέφει στη χώρα μας μετά απο έξι χρόνια.
  Την ανανέψση της συνεργασίας με τον πολύπειρο Μανώλη Σκουλικάρη  για τη νέα σεζόν 2024-2025, ανακοίνωσε και επίσημα η Θέτιδα Βούλας, η οποία κάτω απο τις οδηγίες του Θεσσαλονικιού τεχνικού τερμάτισε στην τετράδα της Volley League Γυναικών.
Σελίδα 1 από 54

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ