1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Στέλιος Τζιουμάκας/Θοδωρής Παπαδημητρίου, Γιώργος Χρυσοστόμου/Οδυσσέας Σαββίδης, Ιάσων Κανέλλος/Παναγιώτης Ιωαννίδης και Σταύρος Ντάλλας/Δημήτρης Χατζηνικολάου είναι οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν την Κυριακή 16 Ιουνίου τον τίτλο του THESSALONIKI MASTERS.
Η ξέφρενη πορεία της Κατερίνας Αλτίνη και της Βούλης Κουρτίδου συνεχίζεται, με το δίδυμο από την Θεσσαλονίκη να παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Αντίπαλός τους οι Κρητικιές Γεωργίνα Αντωνακάκη, Ιωάννα Περδικάκη, ενώ οι νεαρές Ελένη Αλεξόγλου, Μυρτώ Πασχαλάκη συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν και θα αντιμετωπίσουν στην τετράδα την Δήμητρα Μαναβή με την Λίζα Τριανταφυλλίδη.
Ολοκληρώθηκαν οι όμιλοι των ανδρών στο THESSALONIKI MASTERS και μπαίνουμε στην τελική ευθεία του ταμπλό. Οι προημιτελικοί αγώνες που θα ξεκινήσουν το απόγευμα του Σαββάτου αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, με όλα τα φαβορί να διεκδικούν την είσοδό τους στα ημιτελικά. Όλες οι αναμετρήσεις της οκτάδας αναμένονται αμφίρροποι και όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση στην τετράδα της διοργάνωσης.
Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του ταμπλό των γυναικών του THESSALONIKI MASTERS και προέκυψαν τα ζευγάρια των προημιτελικών.
Ιδανική πρεμιέρα στο ταμπλό του THESSALONIKI MASTERS για τους Κύπριους Γιώργο Χρυσοστόμου, Οδυσσέα Σαββίδη που πήραν πρώτοι την πρόκριση για τα προημιτελικά.
Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα της Κατερίνας Αλτίνη και της Βούλης Κουρτίδου στο κυρίως ταμπλό του THESSALONIKI MASTERS. Το δίδυμο από την Θεσσαλονίκη που κέρδισε μέσω των προκριματικών την είσοδό του στο κυρίως ταμπλό, πέτυχε δύο νίκες χωρίς απώλεια σετ στον Γ' όμιλο και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Με τους τελικούς των ανδρών του πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ ξεκίνησαν οι αγώνες στην πλατεία Αριστοτέλους με αφορμή το THESSALONIKI MASTERS.
Αργά το βράδυ της Πέμπτης ολοκληρώθηκαν τα προκριματικά των ανδρών του THESSALONIKI MASTERS στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Avant Garde Sports Club.
Το απόγευμα της Πέμπτης ολοκληρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του Avant Garde Sports Club τα προκριματικά των γυναικών του THESSALONIKI MASTER και συμπληρώθηκε η 12άδα του κυρίως ταμπλό.
Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΣΠΕΔΑ, η Ειδική Προκήρυξη BEACH VOLLEY REGIONAL JUNIORS 2024, η οποία εγκρίθηκε από την ΕΟΠΕ και αφορά τις κατηγορίες  Αγοριών-Κοριτσιών Κ17 και  Κ19
Ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης (13/6) στις εγκαταστάσεις του Avant Garde Sports Club τα προκριματικά ανδρών και γυναικών του THESSALONIKI MASTERS.
Τη χαρά τους για την διεξαγωγή του THESSALONIKI MASTERS στην πλατεία Αριστοτέλους για άλλη μία χρονιά εξέφρασαν στην επίσημη συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης οι Δήμητρα Μαναβή, Λίζα Τριανταφυλλίδη και Στέλιος Τζιουμάκας.
Με την επίσημη συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης έγινε το πρώτο σερβίς του THESSALONIKI MASTERS. Ο οικοδεσπότης της διοργάνωσης και Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης καλωσόρισε τους συνδιοργανωτές του πρώτου τουρνουά Masters του 30ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες, τονίζοντας πως η Θεσσαλονίκη θα είναι πάντα αρωγός σε αθλητικές εκδηλώσεις.
Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες της διοίκησης της Ομόνοιας Ναυπάκτου για τη διεξαγωγή του 6ου Διεθνούς τουρνουά βόλεϊ Κορασίδων που θα φιλοξενηθεί στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο στάδιο της Ναυπάκτου στις 24-28 Ιουνίου.
Τον δύσκολο δρόμο θα κληθεί να διανύσει η Διονυσία Μάτιου προκειμένου να προσπαθήσει να κρατήσει τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στην πλατεία Αριστοτέλους.
Στο 5ο του THESSALONIKI MASTER θα συμμετάσχει ο Ιάσων Κανέλλος, ο οποίος με συμπαίκτη τον Παναγιώτη Ιωαννίδη στοχεύουν στην διάκριση στην πλατεία Αριστοτέλους αλλά και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ γενικότερα.
Με την 5η θέση στις αποσκευές τους επιστρέφουν από την Βουλγαρία ο Ιάσων Κανέλλος με τον Παναγιώτη Ιωαννίδη.
Την 13η θέση στο παγκόσμιο τουρνουά κατηγορίας Futures στην Κρακοβία κατέλαβαν ο Σταύρος Ντάλλας και ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.
Με την επίσημη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 12.00 θα γίνει το πρώτο... σερβίς του THESSALONIKI MASTERS (13-16 Ιουνίου). Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου, Α1).
Το παρθενικό τους χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ πανηγύρισαν στην άμμο του Karavi Club στον Σχινιά ο Αντώνης Καρύκας με τον Κώστα Βένιο. Στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο KARAVI OPEN για πρώτη φορά φέτος και η Δήμητρα Μαναβή με την Λίζα Τριανταφυλλίδη.
Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους ανοίγει η αυλαία του 30ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley MASTERS, με την νύμφη του Θερμαϊκού να υποδέχεται το πρώτο μεγάλο τουρνουά για το σιρκουί του 2024 (13-16 Ιουνίου).
Στο κυρίως ταμπλό του παγκόσμιου τουρνουά κατηγορίας Futures στο Σβέτι Βλας προκρίθηκαν ο Ιάσων Κανέλλος με τον Παναγιώτη Ιωαννίδη.
Στις 16 καλύτερες ομάδες του παγκόσμιου τουρνουά κατηγορίας Futures στην Κρακοβία βρίσκονται ο Σταύρος Ντάλλας και ο Δημήτρης Χατζηνικολάου, οι οποίοι κληρώθηκαν στον Α' όμιλο της διοργάνωσης.
Στροφή στο μπιτς βόλεϊ έκανε ο Ιβάν Ζάιτσεφ. Ο 35χρονος «Τσάρος» του παγκοσμίου βόλεϊ, κλήθηκε στην εθνική ομάδα μπιτς της Ιταλίας, όπου θα κάνει νέο δίδυμο στην άμμο με τον Ντενιέλε Λούπο.
Σελίδα 1 από 222

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ