1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-09-2013 17:35

Kλήρωση χωρίς... παίκτες

Xωρίς την ηγεσία του ΠΑΣΑΠ θα διεξαχθεί η αυριανή κλήρωση της Α1 ανδρών,
Το συνδικαλιστικό όργανο των αθλητών αποφάσισε να απέχει, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αφού η ΕΣΑΠ κωφεύει συστηματικά στα πάγια αιτήματα τους, παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις που δίνει κατά καιρούς.

Σύμφωνα με την ηγεσία του ΠΑΣΑΠ, τον πρόεδρο Σάκη Ψάρρα και τον διευθυντή Βασίλη Μηνούδη οι παίκτες πιστεύουν ότι τους κοροϊδεύουν, δεν υπάρχει εξυγίανση στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, αφού δεν ρύθμισαν τα χρέη τους και δεν έγιναν ΤΑΑ, ενώ στο αίτημα τους για προσφυγή σε πολιτικά δικαστήρια, σε περίπτωση που υπολειτουργούν οι επιτροπές επίλυσης οικονομικών διαφορών, δεν πήραν θετική απάντηση.

Καταγγέλλουν την ΕΣΑΠ για συστηματική κωλυσιεργία και γι αυτό δεν θέλουν να είναι ο ...μαϊντανός της αυριανής κλήρωσης. Κανένας παίκτης στο Δημαρχείο της Κηφισιάς είναι το σύνθημα τους.

1 σχόλιο

  • Comment Link VOLLEYMANIAC Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013 11:09 posted by VOLLEYMANIAC

    Χίλια δίκια έχει ο ΠΑΣΑΠ αλλά μήμπως αντί να εκβιάζεται τους αθλητές άλλων ομάδων με τέτοιες ανακοινώσεις, να τα βρίσκαται πρώτα με τους αθλητές που συμφώνησαν για φέτος με αυτές τις ομάδες? Μήμπως έχουν και αυτοί μερίδιο ευθύνης?
    Αλήθεια, ο κύριος που μου την "έλεγε" για το σχόλιο μου σε ένα άρθρο για τους διακανονισμούς της Α.Ε.Κ. γιατί δε σχολιάζει και τα λεγόμενα περί μη εξυγίανσης από το ΠΑΣΑΠ?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ