1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-09-2013 17:41

Μάκης Κανέλλος: «Νωρίς για μεγάλα λόγια» (video)

Ένα απο τα νέα πρόσωπα του Παμβοχαϊκού ο Μάκης Κανέλλος, σε συνέντευξη του στο volleyleague.gr μιλάει για την νέα σελίδα στην καριέρα του και την μέχρι στιγμής προετοιμασία της ομάδας.
«Όλα πάνε καλά μέχρι αυτή την ώρα. Η προετοιμασία είναι πολύ σκληρή ώστε να μας βγει καλά η σεζόν, χωρίς τραυματισμούς. Για στόχους δεν έχουμε μιλήσει αλλά το λογικό είναι να είναι ίδιοι με πέρυσι, δηλαδή, να μπει η ομάδα στην 4αδα και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Δουλεύουμε πολύ στη φυσική κατάσταση. Έχουμε δουλέψει σε τεχνικά στοιχεία ώστε στη συνέχεια να τα κάνουμε εύκολα και να μην ασχολούμαστε με αυτά. Ελπίζω να μπει ο Παμβοχαϊκός για τρίτη χρονιά στην 4αδα, για αυτό και ήρθαμε εδώ. Βέβαια, είναι νωρίς να πούμε μεγάλες κουβέντες. Είμαστε μία ομάδα καινούργια, δεν έχει σχέση με την περσινή ομάδα. Το Νο 13 το φοράω από τότε που ξεκίνησα το βόλεϊ από τη Μεταμόρφωση, Ολυμπιακό, Σκύδρα, Ηρακλή, ΠΑΟΚ και τώρα στον Παμβοχαϊκό, είναι το τυχερό μου νούμερο και δεν θέλω να το αλλάξω. Η υπόσχεση που δίνουμε στον κόσμο είναι ότι να κάνουμε ότι καλύτερο, τον θέλουμε κοντά μας και μακάρι να ζήσουμε μαζί μεγάλες νίκες και μεγάλες χαρές».
 
 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ