1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-09-2013 14:08

«Σκληρό αλλά ενδιαφέρον πρωτάθλημα» (video)

Στην κάμερα του STAR Κεντρικής Ελλάδας μίλησαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΓΣ Λαμίας, Μάικ Όλιεμαν και Μιχάλης Μητρόπουλος,

 

 

Ο 30χρoνος Ολλανδός αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου και έχει αγωνιστεί με επιτυχία στις Όρτακ Ολλανδίας, Βερόνα Ιταλίας, Εφουέλσα Ιαπωνία, Εβίνο Ντουρέζ και Μόεζ στην Γερμανία. Στις δηλώσεις του μίλησε για την ατμόσφαιρα στην ομάδα αλλα και τους στόχους της

«Στο παρελθόν έχω αντιμετωπίσει ελληνικές ομάδες σε συλλογικό αλλά και εθνικό επίπεδο. Μου αρεσει η ατμόσφαιρα εδω, η χώρα σας είναι όμορφη αλλά ήρθα για το επαγγελματικό πρωτάθλημα. Επίσης ο μάνατζέρ μου είπε οτι η Λαμία είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είναι δύσκολο να απαντήσω για τους στόχους μας, καθώς δεν γνωρίζω καλά τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, ούτε ακόμη την δική μου αλλά στόχος για μένα είναι η τετράδα, φαντάζομαι όμως πως και οι άλλες ομάδες θα είναι δυνατές όπως και η δική μας. Θα είναι σκληρό αλλά ενδιαφέρον πρωτάθλημα».

Απο την πλευρά του ο πρώην παίκτης του Νέστορα Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Μητρόπουλος που αγωνίζεται στην θέση του πασαδόρου δήλωσε: «Καταρχήν η Λαμία είναι μια πολύ όμορφη πόλη. Το επίπεδο της ομάδας, η συμμετοχή στην Α1 και οι υψηλοί στόχοι ήταν αυτό που με έφερε εδώ. Θέλει δουλειά για να καταφέρουμε τους στόχους. Η παραμονή έρχεται πρώτα απ'όλα, το πρωτάθλημα είναι αρκετά δύσκολο. Οι ομάδες είναι ισάξιες, ελπίζουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή όσο πιο γρήγορα και απο κει και πέρα στην διάρκεια του πρωταθλήματος να αυξάνονται και οι στόχοι μας»

Όσον αφορά τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Γιάτση δήλωσε: «Δεν έχω ξανασυνεργαστεί με τον Γιώργο Γιάτση, είναι η πρώτη φορά φέτος. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετικός προπονητής, μας βοηθάει πάρα πολύ και δουλεύουμε πολύ εντατικά. Θεωρώ για τον εαυτό μου ότι θα με πάει πολλά σκαλοπάτια πιο πάνω».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ