1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-08-2013 17:14

«Επένδυση» με Βελούδη για τον Φοίνικα Σύρου

Τον Σπύρο Βελούδη απέκτησε ο Φοίνικας Σύρου σε μια προσπάθεια να φροντίσει και για το μέλλον του Συλλόγου. Ο 16χρονος λίμπερο, που έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια στη Σύρο, έγινε «πειρατής», αφού παραχωρήθηκε με υποσχετική στον Φοίνικα 

«Το ΤΑΑ Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον σύλλογο Α.Σ.Ε. Νεωρίου Σύρου για την απόκτηση του αθλητή Σπύρου Βελούδη με υποσχετική για ένα χρόνο. Ο Βελούδης είναι 16 ετών και αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ταλέντο του Συριανού και Κυκλαδίτικου βόλεϊ γενικότερα, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την επιλογή του στην 14άδα της Εθνικής Ομάδας Παίδων από τους περιφερειακούς προπονητές και τον ομοσπονδιακό τεχνικό Σωτήρη Δρίκο πριν από περίπου 20 μέρες. Οι δύο συριανοί σύλλογοι κατέληξαν σε συμφωνία, βάζοντας πάνω απ’ όλα το συμφέρον και την πρόοδο του νεαρού αθλητή, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει στο υψηλότερο επίπεδο με τον προπονητή της ομάδας μας Δημήτρη Ανδρεόπουλο και δίπλα σε κορυφαίους και καταξιωμένους αθλητές».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ