1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-08-2013 16:19

Εξόφλησε Στιβαχτή, περιμένει ΕΣΑΠ κι έχει έτοιμους χορηγούς

Η διοίκηση του ΑΟ Ορεστιάδας με τρεις διαφορετικές ανακοινώσεις γνωστοποίησε πως έκλεισε την οικονομική διαφορά 8.000 Ευρώ με τον Κώστα Στιβαχτή, πως έχει στασκαριά μεγάλο χορηγικό πρόγραμμα εάν αγωνιστεί στην Βόλεϊ Λιγκ και περιμένει την απόφαση της ΕΣΑΠ για την παραμονή της ΑΕΚ.

Να σημειωθεί πάντως πως η ΕΣΑΠ επίσημα τουλάχιστον δεν έχει δώσει καμία διορία και υπολογίζεται πως μέχρι και την Κυριακή θα περιμένει την οριστική απάντηση της διοίκησης της «Ένωσης» ώστε να ανάψει «πράσινο» φως στους ακρίτες ή άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα για να αγωνιστεί στη Βόλεϊ Λιγκ.

Οι ανακοινώσεις του Α.Ο.Ορεστιάδας:

Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας ανακοινώνει την εξόφληση του Κωνσταντίνου Στιβαχτή για το ποσό των 8.000 ευρώ.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας ενημερώνει ότι βρίσκετε σε προχωρημένες συζητήσεις για μεγάλο χορηγικό πρόγραμμα για την σεζόν 2013/14 το οποίο θα ενεργοποιηθεί αν και εφόσον η ομάδα θα αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία.

«O Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας γνωρίζει στους φίλους του ότι σήμερα το βράδυ 9/8 είναι η καταλυτική ημερομηνία για την ομάδα της ΑΕΚ, πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα μας θα γνωρίζει σε πια κατηγορία θα αγωνίζεται φέτος απόψε το βράδυ. Δεδομένη η στήριξη της ΕΟΠΕ στο πρόσωπο του Α.Ο.Ο μιας και ήταν η ομάδα που έχασε την άνοδο στα μπαράζ. Έτσι λοιπόν το πράσινο ΤΑΑ έχει έτοιμο τον φάκελο του για να τον καταθέσει αύριο το πρωί».

5 σχόλια

  • Comment Link Γ.Σ. Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013 12:15 posted by Γ.Σ.

    Κάνε ονειρα Σακη Ζ. που Θ αποβληθει η ΑΕΚ λογω χρεων μετα την εναρξη του πρωταθληματος.Υποθετικα σεναρια μονο για την ομαδα σου
    Κοψε το κομπλεξ σου με τον δικεφαλο και σταματα να δινεις πονο.
    Και αν θες εδω ειμαστε να βαλουμε κ ένα στοιχηματακι για το αν θα αποβληθουμε λογω χρεων η οχι

  • Comment Link jean pierre papin Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013 08:05 posted by jean pierre papin

    Πάρτε τηλέφωνο τον Στοιβαχτή και πείτε του ότι έγινε λάθος να φέρει τα λεφτά πίσω...

  • Comment Link Σάκης Z. Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2013 21:43 posted by Σάκης Z.

    Τελικά στόχος της ΕΣΑΠ δεν είναι να μείνει η ΑΕΚ στην Α1, αφού θα αποβληθεί μετά την έναρξη του πρωταθλήματος λόγω χρεών - όπως έγινε με τον Ηρακλή- αλλά να μην ανεβεί η Ορεστιάδα - που είναι πολύ μακριά - και να γίνει το πρωτάθλημα με 11 ομάδες

  • Comment Link θανοσ 21 Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2013 21:05 posted by θανοσ 21

    Τι εγινε ενημερωσατε τουσ φιλουσ τησ ομαδασ σασ οτι η λαοφιλεστατη στη πολη σασ αεκ θα τουσ παει τα σχεδια 1 χρονο πισω;Ο μονοσ οφελημενοσ θα ειναι ο στιβαχτησ και οι αλλοι που τουσ ξοφλησατε και προσπαθησατε να μπειτε απο τη πισω πορτα στην α1....φιλια στη κιτρινομαυρη ορεστιαδα....

  • Comment Link  vlax Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2013 18:58 posted by vlax

    Μάθαμε τελικά που θα αγωνίζεται ο αοο?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ