Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
03-08-2013 12:31

«Άκυρο» σε Ντονά, Ψάρρα, Μηνούδη, αναβολή για Νταραϊντού, ανάσα για ΠΑΟ, ΑΕΚ

Βαθιά ανάσα πήραν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ μετά τις αποφάσεις της αθλητικής δικαστού Κωνσταντίνα Γεωργούλια κι έτσι δεν τίθεται θέμα απαγόρευσης μεταγραφών. Συγκεκριμένα η αθλητική δικαστής απέρριψε το αίτημα των Στάθη Ντονά, Σάκη Ψάρρα και Βασίλη Μηνούση για απαγόρευση μεταγραφών στον Παναθηναϊκό. Ακόμη αναβλήθηκε η έκδοση απόφασης για την υπόθεση της ΑΕΚ και του Σαντιάγκο Νταραϊντού.
Αναλυτικά:

«1. Απέρριψε τις αιτήσεις των αθλητών Ντονά, Ψάρα και Μηνούδη για απαγόρευση μεταγραφών του ΤΑΑ Παναθηναικός ΑΟ με το σκεπτικό ότι οι απαιτήσεις τους βασίζονται σε αποφάσεις της πρωτοβάθμιας επιτροπής επίλυσης οικονομικών διαφορών που είναι μεν προσωρινά εκτελεστές, αλλά όχι τελεσίδικες όπως ρητά απαιτείται παό το άρθρο 95 παρ 6 εδάφιο 2 του ν.2725/99 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το ν. 4049/2012

2.Aναβλήθηκε η έκδοση απόφασης για την υπόθεση Νταραϊντού και επιφυλάχτηκε ως προς αυτήν, μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών ίδρυσης, έγκρισης και λειτουργίας του ΤΑΑ ΑΕΚ προκειμένου να συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας (Volley League)».
 
Αυτή την ώρα συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ για τις αδειοδοτήσεις των 12 ΤΑΑ περιόδου 2013-14.