1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-07-2013 19:18

«Η ομάδα είναι έτοιμη οργανωτικά και αγωνιστικά»

O προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης βρέθηκε στην παρουσίαση των νέων συνεργασιών της NOVA και σχολίασε το νέο τριετές συμβόλαιο με την ΕΣΑΠ ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους του Ολυμπιακού λέγοντας πως η προετοιμασία θα αρχίσει 19 Αυγούστου στου Ρέντη και πως τα πάντα είναι έτοιμα σε οργανωτικό και αγωνιστικό είπεδο.
 
«Η συμφωνία αυτή είναι συνέχεια μιας πολύ καλής συνεργασίας αρκετών ετών. Η NOVA έχει στηρίξει πολύ το βόλεϊ και είναι κοντά στο άθλημα μας. Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει κοινός άξονας και με τα δύο πιο δημοφιλή αθλήματα και αυτό θα μας βοηθήσει πολύ ως βόλεϊ και όλο τον αθλητισμό».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού:

«Η ομάδα μου είναι έτοιμη απ΄ όλες τις πλευρές. Έχουμε κάνει πολύ καλή οργάνωση. Η προετοιμασία θα αρχίσει στις 19 Αυγούστου. Η ομάδα μας βελτιώθηκε σε σχέση με πέρσι και σαν μονάδες αλλά και σε ως ομάδα. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα στην Ελλάδα και να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το ρόστερ μας έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ