1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-07-2013 02:45

Μετρούν «ζημιές» και «κέρδη» τα ΤΑΑ στη Γ.Σ. της ΕΣΑΠ

Τον απολογισμό μιας ολόκληρης χρονιάς κάνουν σήμερα Δευτέρα τα ΤΑΑ στην ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΣΑΠ που θα γίνει στις 13.30 στα γραφεία της στο ΟΑΚΑ.

Το μεγάλο αγκάθι που «καίει» τα ΤΑΑ και ειδικά τους παράγοντες δεν είναι άλλο από τη φημολογούμενη μείωση του ποσοστού της χορηγίας του ΟΠΑΠ που όπως λένε οι πληροφορίες ξεπερνάει το 40% σε σχέση με την αγωνιστική περίοδο 2012-13. Αυτό μεταφράζεται σε ποσά γύρω στα 45.000 Ευρώ που όταν πλέον μιλάμε για μπάτζετ των 100.000 Ευρώ είναι ένα τεράστιο νούμερο. Βέβαια, οι πληροφορίες που έρχονται από παράγοντες της αγοράς που βρίσκονται εντός κι εκτός του ΟΠΑΠ συμφωνούν πως το βόλεϊ αρχικά δεν ήταν καν μέσα στο χορηγικό πλάνο του ΟΠΑΠ για την περίοδο 2013-14 και μπήκε μετά από προσπάθειες που έγιναν το τελευταίο δεκαήμερο.Αυτό ήταν το χειρότερο σενάριο για τα ΤΑΑ που θα τίναζε στον αέρα όλο τον προγραμματισμό τους. Έτσι, η μείωση του 40%-45% μάλλον μοιάζει με... κέρδος την ώρα μάλιστα που το επαγγελματικό βόλεϊ περιμένει την είσοδο του στο κουπόνι του στοιχήματος.

Πάντως, το σίγουρο είναι πως ο ανταγωνισμός των ομάδων έχει κορυφωθεί αλλά και οι παράγοντες θα πρέπει να καταλάβουν πως θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα για να βρουν και άλλα έσοδα ώστε να γεμίσουν τα ταμεία τους και τα γήπεδα τους.

1 σχόλιο

  • Comment Link volleyakias Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013 05:52 posted by volleyakias

    αντε μπράβο να σφίξουνε λίγο κάτι ομαδούλες και κάτι παραγοντίσκοι που με κρατικές χορηγίες και προσωπικές γνωριμίες είχαν μάθει να αρμέγουν καλά την κρατική αγελάδα.Αντε ρε παραγοντάρες να σας δούμε τώρα πόσες και τι χορηγίες είστε ικανοί να βρείτε για τις ομάδες σας που θέλατε και επαγγελματικό βόλλει.Με τι; Ως γνωστόν με π....ές δε βάφονται αυγά. Να δείτε που στο τέλος μόνοι σας θα το κάνετε και πάλι ερασιτεχνικό.Και οι καλομαθημένοι αθλητές είτε θα βρίσκουν -αν-ομάδες στο εξωτερικό για μερικά χιλιαρικάκια νάχαμ να λέγαμε είτε θα παίζουν για τα οδοιπορικά τους και τη διαμονή-διατροφή. Αντε να δούμε από εδώ και εμπρός πόσο επαγγελματικό είναι το άθλημα και πόσο επαγγελματίες είστε όλοι σας που είχατε μαθει να ζείτε τις κρατικοδίαιτες ομάδες σας με χρήματα των φορολογουμένων ενώ στις κερκίδες είχατε συγγενείς και φίλους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ