1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-11-2023 21:55

Καστελάνι: «Σημαντικοί οι τρεις πόντοι» Τράβιτσα: «Δείξαμε χαρακτήρα»

O προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι δήλωσε για τη νίκη στην Κηφισιά:

«Είναι πολύ σημαντικοί οι τρεις πόντοι για εμάς, μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλός μας πίεσε πολύ, είχε παίκτες σε καλή ημέρα που έπιασαν καλή απόδοση, αλλά παίξαμε έξυπνα, δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε».

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Ντράγκαν Τράβιτσα δήλωσε:
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, από το οποίο πήραμε τρεις σημαντικούς πόντους. Σε αυτό το γήπεδο είναι πάντα δύσκολο να κερδίζεις, αλλά νομίζω ότι η Κηφισιά ίσως άξιζε και κάτι περισσότερο, αφού μας πίεσε πολύ, είχε ποιότητα και μας δημιούργησε προβλήματα. Ωστόσο, εμείς δείξαμε το χαρακτήρα μας για μια ακόμα φορά και κερδίσαμε το παιχνίδι.

Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο, για να φτάσουμε στο επίπεδο που επιθυμούμε, αλλά θέλω να συγχαρώ την ομάδα, γιατί παλέψαμε όπως πάντα και είμαι πολύ υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου».

Σχετικά άρθρα

  • Challenge Cup: Για την υπέρβαση ο Ολυμπιακός κόντρα στη Νοβάρα (28/11, 18.00 Cosmote Sport 8HD)
    Στο ευρωπαϊκό της ταξίδι επιστρέφει, την Τρίτη (28/11), η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, το απόγευμα στις 18:00 (COSMOTE SPORT 8HD), οι ερυθρόλευκες αντιμετωπίζουν μία μεγάλη δύναμη του κορυφαίου ιταλικού πρωταθλήματος, τη Νοβάρα, την οποία υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στο πρώτο ματς της φάσης των «16» του Challenge Cup.
  • Κουμεντάκης: «Ήταν ένα καλό παράδειγμα για μας»
    Ο ακραίος του Ολυμπιακού Ραφαήλ Κουμεντάκης που ηταν απο τους κορυφαίους του ματς δήλωσε
  • Σούπερ Ολυμπιακός στο ντεμπούτο Καστελάνι νίκησε στην πρεμιέρα τον ΠΑΟΚ 3-0
    Ανώτερος και πιο έτοιμος ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Volley League. Οι «ερυθρόλευκοι» με κεκτημένη ταχύτητα από τους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ με υποδοχή που άγγειξε το τέλειο και μόλις 17 λάθη εκ των τα 10 ήταν χαμένο σερβίς πήρε δίκαια τη νίκη στο ανακαινισμένο γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη Ρέντη.
  • Σε μεγάλο τουρνουά στην Ιταλία ο Ολυμπιακός
    Σε ένα σπουδαίο,επιπέδου τουρνουά θα λάβει μέρος η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, στα μέσα Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, μετά από πρόσκληση της Lube Volley Civitanova, οι κυπελλούχοι Ευρώπης θα συμμετάσχουν στο τουρνουά «Jesi Volley Cup», στις 14-15/10, στο Γιέζι (στην πόλη Μάρκε), με διοργανώτρια την Jesi Volley και την ιταλική ομοσπονδία βόλεϊ.
  • Ολυμπιακός: Για δεύτερη χρονιά παρέμεινε ο Ανέστης Δαλακούρας
    Στον Ολυμπιακό θα παραμείνει και τη νέα χρονιά ο 30 χρονος (1μ93) διεθνής ακραίος, Ανέστης Δαλακούρας Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ