Εκτυπώστε τη σελίδα
29-05-2023 18:54

Κάτοικος Πολίχνης για τρίτη χρονιά ο Θανάσης Κεσεσίδης

Την φανέλα του Πήγασου Πολίχνης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα φοράει ο Θανάσης Κεσεσίδης. Ο 22χρονος (1μ98) κεντρικός που έχει αγωνιστεί σε Εθνικό Αλεξανδρούπολής και Φίλιππο Βέροιας, ανανέωσε με τους «κυανέρυθρους» και θα αποτελεί μέλος του ρόστερ τους και στο νέο πρωτάθλημα της Volley League.

Η ανακοίνωση του Πήγασου Πολίχνης

"Το ΔΣ του Πηγάσου Πολίχνης με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Θανάση Κεσεσίδη για την νέα αγωνιστική σεζόν 2023-24. Άλλος ένας σημαντικός παίκτης της ομάδας μας ανανέωσε και συνεχίζει μαζί μας. Ο Θανάσης Κεσεσίδης συνεχίζει για τρίτη σεζόν στον Πήγασο Πολίχνης.

Με τις κινήσεις αυτές, ο Πήγασος δείχνει τη διάθεσή του να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος του περσινού κορμού και να κινηθεί ουσιαστικά στη μεταγραφική περίοδο προκειμένου η ομάδα να είναι ανταγωνιστική.

Ο Θανάσης Κεσεσίδης δήλωσε: ”Είμαι χαρούμενος που θα είμαι στον Πήγασο Πολίχνης την ερχόμενη χρονιά για να συνεχίσουμε την προσπάθεια σε μια πιο ανταγωνιστική Volley league με διαφορετικούς στόχους και περισσότερη δουλειά. Εύχομαι να έχουμε μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς και απρόοπτα”».