Εκτυπώστε τη σελίδα
03-04-2023 01:14

Λαϊος: «Κοντά στο στόχο παραμονής» Σδραυκάκης: «Και μαθηματικά υποβιβαστήκαμε»

O προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Γιάννης Λαϊος δήλωσε για τη νίκη κόντρα στον Αριστοτέλη:

«Έστω και δύσκολα, διατηρήσαμε τη διαφορά μας με τον ΟΦΗ στους 8 βαθμούς και έτσι έχουμε να παίξουμε ακόμη τρία παιχνίδια πολύ σημαντικά, δύο με την Πολίχνη και έναν με την κρητική ομάδα, όπου πρέπει να διεκδικήσουμε τη νίκη. Πριν από το σημερινό παιχνίδι είπα στα παιδιά ότι όλα εξαρτώνται από εμάς και δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τα αποτελέσματα των άλλων. Θα πρέπει να εξασφαλίσουμε με δική μας πρωτοβουλία και μάχη τη σωτηρία μας και αυτό κάναμε σήμερα».

Ο αρχηγός του Άθλου Ορεστιάδας Δημήτρης Ριζόπουλος δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο της παραμονής. Η διαδικασία των πλει άουτ είναι δύσκολη και ψυχοφθόρα. Από την αρχή στο πλέι άουτ έχουμε στόχο τις νίκες που θα μας κλειδώσουν την παραμονή.

Έχουμε κάνει δύο καθαρές νίκες στα πλέι άουτ. Η ομάδα μου και με την έλευση του Γιάννη Λάιου δουλεύει σωστά και πειθαρχημένα και είμαστε κοντά να κλειδώσουμε την παραμονή μας. Στο 3ο σετ που το γυρίσαμε δείξαμε το πάθος μας και τη θέληση μας για τη νίκη και το πόσο πολύ θέλαμε αυτή τη νίκη».

O προπονητής του Αριστοτέλη Σκύδρας Παναγιώτης Σδραυκάκης δήλωσε: «Ο Άθλος κυνηγούσε τη νίκη για να σωθεί. Εμείς και μαθηματικά είμαστε στην Pre League. Κάναμε μία προσπάθεια για να παίξουμε όσο το καλύτερο γίνεται αλλά όπως και στα προηγούμενα ματς δεν ήταν το αναμενόμενο. Εχουμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ για να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Μέχρι εκεί διότι έχουμε υποβιβαστεί».