Εκτυπώστε τη σελίδα
03-04-2023 00:49

Τσαδήμας: « Μείναμε ζωντανοί» Ορφανός: «Έχουμε διαφορά ασφαλείας»

O λίμπερο του ΟΦΗ Θοδωρής Τσαδήμας δήλωσε για τη σημαντική νίκη με 3-0 κόντρα στον Πήγασο

«Eίμαστε ακόμα ζωντανοί. Σήμερα κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Αντικατέστησε ο Σικούκου τον Αλτάι και πήγε πολύ καλά. Εκανε τεράστια ψυχική προσπάθεια, έβγαλε πείσμα, έπαιξε εξαιρετικά, κράτησε την υποδοχή που ήταν το πιο βασικό κομμάτι που λειτούργησε. Επαιξε σε υψηλό επίπεδο και απελευθέρωσε και τον Τζιουμάκα, ο οποίος είχε πιο εύκολο έργο και κρατήσαμε ψηλά την επίθεση μας.

Συνεχίζουμε... Είμαστε ακόμα ζωντανοί.Θα τα δώσουμε όλα, μέχρι τέλους.προχωράμε με κάποιες αλλαγές. Ανέλαβε την ομάδα ο Νίκος Αντωνιάδης.Θα δουλέψουμε πολύ αυτήν την εβδομάδα και θα πάμε γα τη νίκη με τη Σκύδρα.Η κατάσταση είναι δύσκολη. Δεν εξαρτάται πλέον μόνο απο εμάς.Εξαρτόμαστε και απο τους αντιπάλους μας και κυρίως απο το τι κάνει η Ορεστιάδα. Είμαστε ακόμα ζωντανοί και θα κάνουμε την προσπάθεια μας και το χρέος μας».

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Νομίζω ότι ο ΟΦΗ σήμερα έπαιξε χωρίς άγχος και μας πίεσε πολύ στο σέρβις. Έπαιξαν πάρα πολύ καλά, εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε. Έχουμε μια διαφορά ασφαλείας αυτή τη στιγμή, συνεχίζουμε, χρειαζόμαστε άλλους δύο βαθμούς και πιστεύω ότι μέσα στα επόμενα παιχνίδια θα καταφέρουμε να τους πάρουμε για να έρθει και μαθηματικά η σωτηρία. Περιμέναμε ότι ο ΟΦΗ θα ήταν σκληρός και ότι δεν θα έχει καμία σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, νομίζω ότι ήταν και το τελευταίο χαρτί που έπαιζε ο ΟΦΗ. Συγχαρητήρια στα παιδιά, έπαιξαν πάρα πολύ καλά, ήταν επίσης καλοί στο σε σέρβις και στο μπλόκ – άμυνα οπότε δίκαια ήρθε η νίκη».

 
Ο κεντρικός του Πήγασου Πολίχνης Αλέξανδρος Χήρας δήλωσε : «Θεωρώ ότι δεν βρεθήκαμε στη μέρα μας και κάναμε πάρα πολλά λάθη. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι αλλά δυστυχώς δεν δείξαμε την ίδια ενέργεια και το ίδιο πάθος που δείξαμε στο προηγούμενο ματς, αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο και δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που ζητούσαμε.

Η μεγάλη διαφορά ήταν στην ομάδα του ΟΦΗ, επειδή υπήρξα παίκτης της ομάδας το προηγούμενο διάστημα θα πω ότι δεν άλλαξε τίποτα, είναι οι ίδιοι παίκτες μαζί με τις προσθήκες που έχουν έρθει αλλά σήμερα ήταν η πρώτη φορά που έπαιξαν βόλεϊ και το χάρηκαν, αυτό βγήκε στο παιχνίδι και κατάφεραν και πήραν ένα καθαρό τρίποντο δίκαια και μπράβο τους.

Χαίρομαι που τους βλέπω έτσι αν και είναι λίγο αργά γιατί δυστυχώς έχουν μείνει λίγες βαθμολογικές ελπίδες και το γνωρίζουμε όλοι. Θεωρώ πως θα το παλέψουν μέχρι το τέλος κι αν το κάνουν με αυτή την χαρά και να μη καταφέρει ο ΟΦΗ να παραμείνει στην κατηγορία σίγουρα θα φύγουν με χαμόγελο, βασικά μισό χαμόγελο και μισή πικρία θα έλεγα».