Εκτυπώστε τη σελίδα
31-03-2023 00:19

Σένισιτς: «Θέλει διαφορετικό concept του χρόνου»

O προπονητής του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ Αλεξάνταρ Σένισιτς δήλωσε για την ήττα απο την Κηφισιά:

«Τώρα που τελείωσε η σεζόν μπορώ να πω ότι δεν πήγε όπως θα θέλαμε. Εγώ θεωρώ ότι η ομάδα έχει πολύ καλές πιθανότητες και δυνατότητες στο οργανωτικό κομμάτι, ώστε την επόμενη σεζόν να είναι εντός στόχων, με λίγο διαφορετικό concept και προσέγγιση.

Σχετικά με το σημερινό παιχνίδι, και στα τρία σετ μετά το 20, εμείς κάναμε αρκετά λάθη και δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να πάρουμε το σετ. Αναφορικά με το ενδεχόμενο παραμονής ή όχι, είναι νωρίς να πάρουμε αποφάσεις ή να βγάλουμε συμπεράσματα.

Πρέπει πρώτα να γίνουν κάποιες αξιολογήσεις και στο προπονητικό team και στους παίκτες. Υπήρχαν κάποιες επαφές και συνομιλίες, αλλά είναι ακόμα νωρίς. Πρέπει να περάσει ένας μήνας για να μπούμε σε πιο σοβαρές συζητήσεις. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο σήμερα, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της σεζόν για να μας στηρίξει. Ζητάω συγγνώμη που δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω σήμερα και να νικήσουμε. Και επίσης ευχαριστώ τον Τσέντομιρ Ίλιτς για τη βοήθεια στη μετάφραση αλλά και σε οτιδήποτε χρειαζόμουν».

Ο ακραίος του Φοίνικα Παναγιώτης Παπαδόπουλος είπε: «Ενώ στη μέση της περιόδου βρεθήκαμε σε μία βελτιωμένη κατάσταση και θεώρησα ότι ουσιαστικά πηγαίνοντας προς το τέλος, θα γινόμασταν καλύτεροι, όπως ήταν φυσιολογικό.

Οπότε περίπου τον Φλεβάρη ένα σερί νικών που κάναμε ήταν αισιόδοξο και ήμασταν μέσα και σε όλους τους στόχους. Είχαμε την ατυχία τότε, να σωθεί η χρονιά, ακόμα κι αν παίρναμε την 5η θέση, να είχαμε μπροστά μας δύο καλούς στόχους, οι οποίοι χάθηκαν σε καλά ματς.

Με τον Ολυμπιακό μεν, αλλά με πολύ καλές εμφανίσεις δε και νομίζω ότι εκεί θα είχε τουμπάρει όλο υπέρ μας. Κρατάμε στο κεφάλι μας το τι μπορούμε να βελτιώσουμε, νομίζω ήταν μία χρονιά που μας προκάλεσε πολλές απορίες καθ' όλη τη διάρκεια, όμως εγώ ως παίκτης του Φοίνικα, οφείλω να σημειώσω ότι η προσπάθεια της Διοίκησης, του κοσμου, των δημοσιογράφων, δεν ήταν ανάλογη του αποτελέσματος.

Η ομάδα έχει βελτιωθεί σε πολλούς τομείς, ξεκινώντας από την ποιότητα που παρέχει στους αθλητές στην καθημερινότητα. Από πίσω υπάρχουν κάποιες γνώσεις, κάποιος χρόνος, που καθημερινά δίνουν πολλοί άνθρωποι.

Αυτό είναι ένα κέρδος της ομάδας, η οποία λειτουργεί σε άλλα επίπεδα, όμως φέτος έτυχε να μη συνδυαστεί με ιδανικά αποτελέσματα ή να δώσουμε τις χαρές που αναλογούν σε όλη αυτή την προσπάθεια. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, όλοι, από τους αθλητές μέχρι τη Διοίκηση και ελπίζω να βρει η ομάδα τα βήματά της και να προχωρήσει από αύριο, κάνοντας μία ανταγωνιστική ομάδα, όπως της αρμόζει ή όπως προσπαθεί διαχρονικά.

Σχετικά με τη δική μου περίπτωση, ο Φοίνικας εμένα με βελτίωσε και με άνδρωσε και μου προσέφερε κάποια ποιότητα στη ζωή μου. Πάντα είμαι χαρούμενος να έρχομαι και να αγωνίζομαι εδώ. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσω για παραμονή ή όχι».