Εκτυπώστε τη σελίδα
30-03-2023 23:50

Χριστοφιδέλης: «Νίκη παράσημο για την Κηφισιά»

Χαρούμενος ο προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε για την δεύτερη νίκη-Ευρώπή στη Σύρο:

«Είναι μία τεράστια επιτυχία για την Κηφισιά η κατάκτηση της 5η θέσης που της εξασφαλίζει συμμετοχή στην Ευρώπη την επόμενη περίοδο. Ξαναλέω είναι μία τεράστια επιτυχία η οποία ήρθε μέσα από μία σειρά δύσκολων αγώνων με τον Φοίνικα. Αν και η ομάδα της Σύρου δεν έκανε τη χρονιά που επιθυμούσε, διαθέτει παίκτες υψηλού επιπέδου και με μεγάλη εμπειρία.

Η επιτυχία αυτή είναι και ένα παράσημο για την ομάδα και ιδιαίτερα για τα νέα παιδιά όπως ο Σπηλιώτης, ο Κοσμάς και ο Φιλιππακόπουλος. Αυτοί οι αγώνες είναι ένα τεράστιο κέρδος για όλους. Συγχαρητήρια σε όλους.

Ήταν μία απίστευτη χρονιά. Εξασφαλίσαμε από νωρίς την παραμονή μας, που ήταν και ο αρχικός στόχος, και τώρα η 5η θέση είναι το… κερασάκι στην τούρτα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Συγχαρητήρια σε όλους! Τη διοίκηση, το επιτελείο και τους αθλητές μου για τη συνεργασία που είχαμε».

Ο πασαδόρος του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Στιβαχτής δήλωσε: «Αποδείξαμε ότι φέτος είμασταν καλύτεροι από τον Φοίνικα παίρνοντας σημαντικές νίκες τόσο στα play off όσο και κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Η χρονιά μας είναι πετυχημένη αλλά ίσως να μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι παραπάνω. Όλοι δουλέψαμε σκληρά μέσα στη χρονιά και τελικά ήρθε η 5η θέση.

Απαντώντας σε ερώτηση αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά δήλωσε: Τώρα θέλω να ξεκουραστώ λίγο. Δεν σας κρύβω ότι σκέφτομαι να αγωνιστώ και τη νέα περίοδο. Στην ηλικία τη δική μου πάντα κοιτάς και τι προτάσεις θα έχεις.

Πιστεύω ότι φέτος δεν ήμουν στο εκατό τοις εκατό. Άφησα λίγο χρόνο το καλοκαίρι που δεν δούλεψα πολύ και αυτό φάνηκε μέσα στη χρονιά. Αν οριστικοποιήσω την απόφαση μου να παίξω και του χρόνου θα προσπαθήσω να είμαι πολύ καλύτερος από φέτος».