Εκτυπώστε τη σελίδα
26-03-2023 01:48

Τζουλιάνι: «Όταν βρήκαμε ρυθμό…» Ψάρρας: «Παράσημο για μας η εμφάνιση»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζιουλιάνι είπε:

«Eίχαμε πρόβλημα στην αρχή κυρίως με την προσαρμογή μας σε αυτό το ιδιαίτερο και δύσκολο γήπεδο. Όταν προσαρμοστήκαμε βρήκαμε ρυθμό και η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε για να πάρει τη νίκη. Το μυαλό είναι στον ημιτελικό του Κυπέλλου στην Καλαμάτα πάλι με τον Μίλωνα. Πρέπει να ξεκουραστεί το μυαλό και το σώμα ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Νίκος Παπαγγελόπουλος είπε: «Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός εφέτος έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι να έχουν την εμπιστοσύνη των συμπαικτών τους και με τη βοήθεια του προπονητή να βοηθούν τα μέγιστα. Αυτός είναι ο στόχος, αυτή είναι η δουλειά μας. Να κάνουμε αυτό που πρέπει ώστε η ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της».

Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Το ότι καταφέρνουμε και κοντράρουμε τον Ολυμπιακό είναι ένα ακόμη παράσημο για την ομάδα. Είχαμε ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλύτερο σήμερα αλλά ο Ολυμπιακός πιέζει πολύ στο σερβίς και δεν το επιτρέπει. Κάναμε βήμα προόδου σε σχέση με τον πρώτο ημιτελικό αλλά δεν ήταν αρκετό. Το παλεύουμε.

Είμαστε ευχαριστημένοι. Προετοιμαζόμαστε πλέον για τον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Στο κύπελλο ζητάω από τους παίκτες μου να κάνουν ένα βήμα παραπάνω από αυτό που κάναμε σήμερα. Εάν μας το επιτρέψει ο Ολυμπιακός να είμαστε έτοιμοι να εκμεταλευτούμε την ευκαιρία μας και όλα μπορούν να γίνουν».