1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-03-2023 12:05

Πρώτη κόντρα Κηφισιάς-Φοίνικα ΟΝΕΧ για θέσεις 5-6

Οι μονομαχίες του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ και του Α.Ο.Π. Κηφισιάς για την κατάκτηση της 5ης θέσης που οδηγεί και στα κύπελλα Ευρώπης αρχίζει την Πέμπτη 23/3/23 με τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση κατάταξης 5-6 στα πλέι οφ (Γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας, 1ος αγώνας θέσεις 5-6, 23/3, 17:30, Live Streaming ESAP T.V. Υοu Tube, Διαιτητές: Βουδούρης, Νικάκης).

Eίναι εντυπωσιακό πως τη σεζόν 2022-23 ο Α.Ο.Π. Κηφισιάς έχει νικήσει τον Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ και τις δύο φορές στους αγώνες της κανονικής περιόδου.

O διαγώνιος του Φοίνικα ΟΝΕΧ Πίτερ Μιχάλοβιτς είπε: «Η Κηφισιά στο εφετινό πρωτάθλημα μας δυσκόλεψε. Χάσαμε και τα δύο παιχνίδια, με το δεύτερο να είναι περισσότερο επίπονο, καθώς μας στέρησε σε μεγάλο βαθμό τη συμμετοχή στα play off. Οι αγώνες αυτοί δεν είναι το αποτέλεσμα που θα θέλαμε τη φετινή χρονιά, όλοι μας όμως είμαστε επαγγελματίες και θα δώσουμε τα πάντα για να κλείσουμε τη χρονιά με νίκες, έχοντας ως κίνητρο να παίξουμε δύο και όχι τρία παιχνίδια.

Στο παιχνίδι μας θα χρειαστεί να δείξουμε υπομονή, οι αντίπαλοί μας είναι καλοί στις ψηλές μπάλες και στην άμυνα, οπότε εμείς θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για φάσεις διαρκείας και να μην απογοητευόμαστε όταν το παιχνίδι δεν πηγαίνει όπως θα θέλαμε».

Ο λίμπερο του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Γρηγόρης Κοντοστάθης δήλωσε: «Θα έχουμε μία δυνατή σειρά παιχνιδιών με τον Φοίνικα που είναι πιθανό να κριθεί στα τρία παιχνίδια. Το γεγονός ότι νικήσαμε και τα δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα δεν έχει πλέον καμία σημασία.

Τα play off είναι παιχνίδια διαφορετικού χαρακτήρα και μετρά ιδιαίτερα το κίνητρο που έχει η κάθε ομάδα. Σίγουρα θα μετρήσει ποια ομάδα θα είναι σε καλύτερη κατάσταση σε αυτούς τους αγώνες. Βρισκόμαστε στο τέλος της περιόδου, υπάρχει κούραση και νικητής θα είναι αυτός που θα μπορέσει να υπηρετήσει το αγωνιστικό πλάνο και την τακτική του».

ΘΕΣΕΙΣ 5-6 ΠΛΕΙ ΟΦ VOLLEY LEAGUE 2022-23

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023


Γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας, Ερμούπολη, 17:30 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ - Α.Ο.Π.Κηφισιά

Διαιτητές: Βουδούρης, Νικάκης. Παρατηρητής: Πολίτης. Επόπτες: Βρούτσης, Μπαρμπούνης. Γραμματεία: Πιρπινιά.

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Γυμναστήριο Ζηρίνειο, Κηφισιά, 18:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο.Π.Κηφισιά - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 (αν χρειαστεί)

Γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας, Ερμούπολη, 17:30 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ - Α.Ο.Π.Κηφισιά

*Η κατάκτηση της 5ης θέσης που οδηγεί στα Κύπελλα Ευρώπης θα κριθεί στις 2 νίκες.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ