1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-03-2023 00:31

Ψάρρας: «Πέρα από κάθε προσδοκία» Λαϊος: «Μας πίεσε πολύ ο Μίλωνας»

Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Σάκης Ψάρρας δήλωσε χαρούμενος για την είσοδο στην  τετράδα  των "πρασίνων":

«Νιώθουμε συγκίνηση σήμερα για αυτό που καταφέραμε. Αυτά τα τρία χρόνια το όραμα συγκεκριμένων ανθρώπων της διοίκησης έγινε πραγματικότητα με την είσοδο μας στα ημιτελικά των πλέι οφ, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ και φυσικά στην παρθενική μας ευρωπαϊκή παρουσία.

Ειδικά φέτος πετύχαμε στόχους πέρα από κάθε προσδοκία. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που δουλεύουν σκληρά όλη τη χρόνια. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Χαιρόμαστε και θα συνεχίσουμε να χαιρόμαστε και στα πλέι οφς καιβζτο final 4 του κυπέλλου. Η δουλειά δεν σταματάει εδώ. Συνεχίζεται...

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου Παναγιώτη Γεωργούντζο τον βοηθό μου , Γιάννη Στυλιανού τον στατιστικολογο, Αριστοτελη Γεωργόπουλο τον γυμναστή , Βασίλη Μηνουδη και Ηλία Λάππα που έχουν διευθυντικές θέσεις, την Εύη την φυσικοθεραπεύτρια μας και Γιώργο Χάκα, καθώς και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στον Μίλωνα. Χρόνια πολλά στον Μπόμπι Γιορντάνοφ που είναι παράδειγμα προς μίμηση και του χρόνου μάλλον θα συνεχίσουμε για άλλη μία χρονιά μαζί».

O προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Γιάννης Λάιος δήλωσε: «Στο α’ σετ χτύπησε ο διαγώνιός μας και από εκεί και πέρα αναγκαστήκαμε να παίξουμε με σύνθεση εκτάκτου ανάγκης και σχήματα που δεν έχουμε δοκιμάσει στην προπόνηση. Εκεί που βρεθήκαμε μπροστά στο 2ο σετ, δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το προβάδισμα, καθώς ο Μίλωνας μας πίεσε στο σερβίς και κάναμε πολλά λάθη. Ο αντίπαλός μας είναι πολύ καλή ομάδα και τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε και να προετοιμαστούμε για τα πλέι άουτ».

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός του Άθλου Ορεστιάδας Γκλαντστόουν Τζούνιορ είπε: «Σήμερα χρειάστηκε, λόγω της ατυχίας του Ντε Πρα να αγωνιστώ ως διαγώνιος σε μία θέση που δεν έχω δοκιμάσει στις προπονήσεις. Είμαι πάντα στη διάθεση του προπονητή μου να με χρησιμοποιήσει όπως εκείνος κρίνει, αν και μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Αναγκαστικά δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα παιχνιδιού, αλλά ο αντίπαλός μας είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Τώρα πλέον πρέπει να «καθαρίσουμε» το μυαλό μας και να τα δώσουμε όλα στα πλέι άουτ για την παραμονή μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ