1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-03-2023 00:28

Ανδρεόπουλος: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, Χριστοφιδέλης: Να κλείσουμε την σεζόν με την 5η θέση

Ο προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε:

 

«Ασφαλώς ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς. Είναι μία περίεργη περίοδος για εμάς. Το παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης καθώς ο Παναθηναϊκός ήταν πάρα πολύ καλός και πήρε δίκαια τη νίκη. Εμείς δεν μπορέσαμε να πιέσουμε με το σερβίς ενώ και το επιθετικό μας "όπλο' ο Στεφάν Οκοσάνοβιτς δεν βρέθηκε σε καλό βράδυ. Εμείς πλέον έχουμε στο μυαλό μας τα παιχνίδια για την 5η και 6η θέση με τον Φοίνικα. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να κλείσουμε τη χρονιά με μια καλή εικόνα και γιατί όχι την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη».


Ο Βραζιλιάνος κεντρικός του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Μαϊκόν Μορέιρα είπε: «Δυστυχώς κλείνουμε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με μία εμφάνιση που δεν μας αξίζει. Κάναμε ίσως το χειρότερο φετινό μας παιχνίδι απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα που δεν συγχωρεί τα λάθη. Δεν είχαμε την ενέργεια που θα έπρεπε, δεν πιέσαμε καθόλου και κάναμε πολλά λάθη. Πλέον κοιτάμε τη δύσκολη σειρά με τον Φοίνικα και θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε την 5η θέση που δίνει και το ευρωπαϊκο εισιτήριο».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Είχε ένα ενδιαφέρον το ματς, αλλά το τελειώσαμε όπως έπρεπε. Ήμασταν σοβαροί και υπεύθυνοι. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Σε δέκα μέρες περίπου ξεκινάμε όλα αυτά που περιμέναμε και παλεύαμε όλη την σεζόν. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Αχιλλέας Μπάσης τόνισε: «Θέλαμε να πιέσουμε στο σέρβις και να αποφύγουμε την δύσκολη έδρα της Κηφισιάς. Το καταφέραμε και αποδράσαμε με το τρίποντο που ήταν και ο στόχος. Όλοι οι επόμενοι τίτλοι είναι στόχοι μας. Το Λιγκ Καπ, το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Να είμαστε υγιείς και να δώσουμε το 100%».

Media







Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ