1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-03-2023 23:40

Τζουλιάνι: «Περήφανος για τους παίκτες μου και την πρωτιά»

 O προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι σχολίασε για την πρωτιά στην κανονική περίοδο:

«Σημαντική νίκη, γιατί κατακτήσαμε την πρώτη θέση, κάτι που με κάνει πολύ περήφανο. Είχαμε διάρκεια μέχρι να φτάσουμε σε αυτή την πρώτη θέση, κάτι που επίσης με κάνει περήφανο για τους αθλητές μου. Σήμερα, έπαιξαν όλα τα παιδιά, ήταν ένα δώρο για όλα όσα προσφέρουν καθημερινά στις προπονήσεις, ειδικά για τον Ματέο (σ.σ. Χασμπαλά). Επί τη ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για το sold out στον επερχόμενο ευρωπαϊκό τελικό, ευχαριστούμε για τη στήριξη».

Δημοσθένης Λινάρδος: «Πολύ σημαντική νίκη σήμερα, ήταν αυτό που θέλαμε, για να είμαστε άνετοι την άλλη βδομάδα με τον ΠΑΟΚ, καθώς έχουμε κλειδώσει την πρώτη θέση πλέον. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα, γιατί όποιος και να παίξει, δίνει το 100% του. Παίξαμε με συγκέντρωση. Αυτή την περίοδο κρίνονται όλα. Τώρα κρίνονται όλα! Για αυτά τα ματς είμαστε φτιαγμένοι. Ευχαριστούμε τον κόσμο για το sold out, ο δεύτερος τελικός είναι ριψοκίνδυνος, πρέπει να είμαστε πάλι συγκεντρωμένοι και με κάτω το κεφάλι, να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ