Εκτυπώστε τη σελίδα
08-03-2023 16:12

Παρελθόν απο τον Άθλο Ορεστιάδας ο Θοδωρής Χουσίδης

Παρελθόν αποτελεί από τον Άθλο Ορεστιάδας ο προπονητής Θοδωρής Χουσίδης, λογω ανειλημμένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Για τον Χουσίδη που είχε οδηγήσει το σύλλογο στην άνοδο πέρυσι στη Volley League και είχε διαδεχτεί  φέτος αρχές Γενάρη του 2023 τον Ηλία Κρεούζη, η ανακοίνωση της ομάδας της Ορεστιάδας αναφέρει:
«Το ΤΑΑ Άθλος Ορεστιάδας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον τεχνικό της ομάδας Θοδωρή Χουσίδη, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Η «οικογένεια» του Άθλου ευχαριστεί τον Θοδωρή για την πολυετή και σημαντική προσφορά του στην ομάδα. “Πιστός στρατιώτης”, ο “αρχιτέκτονας” της ιστορικής ανόδου,  όποια στιγμή κι αν ζητήθηκε η συνδρομή του, ήταν εκεί, στην άκρη του πάγκου μας, δείγμα του εξαίρετου ήθους και επαγγελματισμού που επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια  της συνεργασίας μας.

“Τεό” σου ευχόμαστε από καρδιάς  καλή επιτυχία και κυρίως καλή τύχη στα νέα σου καθήκοντα. Παραμένεις σημαντικό “κομμάτι” της ιστορίας του Άθλου και ίσως κάποια μέρα στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν και να πανηγυρίσουμε ακόμη πιο μεγάλες επιτυχίες της ομάδας μας.»