1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-03-2023 01:03

Ανδρεόπουλος: «Θα διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους», Σδραυκάκης: «Θέλουμε μόνο νίκες στη συνέχεια»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος ανέφερε για τη νίκη κόντρα στον Αριστοτέλη:

Κάναμε αυτό που έπρεπε και συνεχίζουμε την πορεία μας διεκδικώντας όλους τους τίτλους στις τρεις εγχώριες διοργανώσεις. Η δουλειά των νεαρών παικτών, είναι να μπαίνουν μέσα και να προσπαθούν κι εμείς οι προπονητές να κάνουνε ό,τι καλύτερο μπορούμε γι’ αυτούς.

Ο Σερεμέτης και ο Μάρκου είναι από πολύ μικροί στον Παναθηναϊκό και βρίσκονται ήδη δύο χρόνια στην αντρική ομάδα». Σε ερώτηση για το final 4 Κυπέλλου και τη συνέχεια είπε: «Όπως είπαμε και στην αρχή της χρονιάς ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει όλους τους τίτλους».

O αρχηγός και πασαδόρος του Παναθηναϊκού Άξελ Γιάκομπσεν δήλωσε: «Στο πρώτο σετ είχαμε γενικά προβλήματα, κυρίως πνευματικά προβλήματα. Στη συνέχεια, δείξαμε το επίπεδό μας και κερδίσαμε».

Ο προπονητής του Αριστοτέλη Σκύδρας Παναγιώτης Σδραυκάκης δήλωσε: «Δείξαμε αρκετά θετικά στοιχεία στο πρώτο σετ. Το πρόβλημα είναι ότι στη σεζόν δεν είχαμε διάρκεια. Έχουμε συνεχόμενους τελικούς από δω και πέρα, θέλουμε μόνο νίκες αλλά έχουμε δύσκολο έργο».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ