1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-03-2023 00:08

Oρφανός: «Κάναμε μισό βήμα» Χριστοφιδέλης: «Είχαμε μεγάλη αστάθεια στην απόδοση μας»

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Γιάννης Ορφανός δήλωσε για τη μεγάλη νίκη κόντρα την Κηφισιά:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη, δυστυχώς μετά από αυτό το τραγικό γεγονός που έχει συμβεί στα Τέμπη δεν νομίζω ότι μπορεί κανένας μας αυτή τη στιγμή να είναι χαρούμενος. Υπάρχει μια ικανοποίηση ότι κερδίσαμε στην έδρα μας μια πολύ δύσκολη ομάδα όπως είναι η Κηφισιά. Θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Γρηγόρη Κοντοστάθη, ο οποίος είχε έναν τραυματισμό, να επανέλθει όσο το δυνατόν γρηγορότερα μέσα στα γήπεδα. Συνεχίζουμε το δύσκολο έργο μας.

Στα play out πρέπει να μπούμε με όσον το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά από τους αντιπάλους μας, σήμερα κάναμε μισό βήμα και πρέπει να γίνει άλλο ένα βήμα την επόμενη εβδομάδα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο οποίος είναι κι αυτός στα play out οπότε κι εκεί πρέπει να έχουμε ένα ματς με βαθμολογική συγκομιδή».

 
Ο διαγώνιος του Πήγασου Πολίχνης Νίκος Μήλης είπε: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είμαστε ικανοποιημένοι που πήραμε τη νίκη και τους δύο βαθμούς. Τώρα κοιτάμε το επόμενο εκτός έδρας που είναι εξίσου σημαντικό για εμάς. Επίσης να ευχηθούμε περαστικά στον αθλητή της Κηφισιάς Γρήγορη Κοντοστάθη».

O προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε: «Ειλικρινά είναι κουραστικό να λέμε τα ίδια και τα ίδια μετά από κάθε παιχνίδι. Για ακόμα μία φορά  είχαμε τα γνωστά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας τα οποία τελικά μας στοίχισαν και τη νίκη. Κάναμε ένα κακό πρώτο σετ, στο 2ο και το 3ο παίξαμε αρκετά καλά, αλλά η συνέχεια δεν ήταν αυτή που θέλαμε.

Συγχαρητήρια στον Πήγασο για τη νίκη του. Εμείς εκτός αν αλλάξουν τα δεδομένα την τελευταία αγωνιστική θα αγωνιστούμε για την 5η θέση με μειονέκτημα έδρας απέναντι στον Φοίνικα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση με στόχο να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Έχουμε μπροστά μας το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την κανονική περίοδο απέναντι στον Παναθηναϊκό το οποίο είναι ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων».

Ο Ρέγκο Ρικάρντο της Κηφισιάς δήλωσε: «Αρχίσαμε το παιχνίδι παίζοντας με μεγάλη συγκέντρωση και "χτίζοντας" μία διαφορά. Δυστυχώς δεν κρατήσαμε αυτό το προβάδισμα και χάσαμε το σετ. Στη συνέχεια παλέψαμε κάθε πόντο και φτάσαμε στο 4ο σετ μία ανάσα από το να πάρουμε τη νίκη. Έτσι όμως είναι ο αθλητισμός. Όταν δεν μπορείς εσύ να τελειώσεις το παιχνίδι το κάνει ο αντίπαλος. Δυστυχώς για ακόμα μία φορά κάναμε λάθη τα οποία μας στοίχισαν.Συγχαρητήρια στον Πήγασο για τη νίκη του»

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ