Εκτυπώστε τη σελίδα
27-02-2023 01:31

Χουσίδης:«Ανώτερος ο ΟΦΗ νίκησε δίκαια»

O προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Θοδωρής Χουσίδης δήλωσε:

«Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι, εμείς δεν είμασταν σε κανένα σημείο ανταγωνιστικοί, δεν μας βγήκε το πλάνο μας, ήταν ανώτερη η ομάδα του ΟΦΗ και αξίζει συγχαρητήρια. Εμείς παραμένουμε πάνω στη βαθμολογία, θα πάμε στα πλέι άουτ, έχουμε ακόμη παιχνίδια, πρέπει να «σηκώσουμε κεφάλι» και να συνεχίσουμε.

Τα πλέι άουτ έχουν αρκετό δρόμο, εμείς στην έδρα μας είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά δεν τελείωσε η κανονική περίοδος, καθώς απομένουν δύο ματς, στην Ορεστιάδα με ΠΑΟΚ και εκτός με το Μίλωνα, όπου θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, ώστε να μπορέσουμε να καταφέρουμε κάτι από αυτά, ώστε να πάμε με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά στα πλέι άουτ».

Ο ακραίος του Άθλου Ορεστιάδας Γιάννης Ιωαννίδης δήλωσε: «Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι κρίθηκε στα πάρα πολλά λάθη που κάναμε και στον Γιώργο Τζιουμάκα, που αποδεικνύει γιατί είναι ο καλύτερος Έλληνας διαγώνιος αυτή τη στιγμή. Πρέπει να βάλουμε αυτά που γίναν σήμερα και να δούμε πόσο και που ρπέπει να δουλέψουμε. Δεν γίνεται ομάδα που κάνει πάνω από 10 λάθη στο σετ να κερδίζει! Τίποτα δεν θα μας χαριστεί! Ο ΟΦΗ ήρθε με την πλάτη στον τοίχο και έδειξε μεγάλη αντίδραση, το μόνο που απομένει είναι να κάνουμε το ίδιο και εμείς στα πλέι άουτ. Μόνο έτσι μπορεί να σωθεί η κατάταση».