Εκτυπώστε τη σελίδα
26-02-2023 03:45

Τζουλιάνι: «Δείξαμε χαρακτήρα» Χριστοφιδέλης:«Επιτυχία η εξάδα»

O προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζιουλιάνι δήλωσε για τη νίκη του Ολυμπιακού στο Ζηρίνειο:

«Δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας αλλά ύστερα από ένα δύσκολο ματς με τον Φοίνικα, το επίπονο ταξίδι στη Σύρο και τον κρίσιμο ευρωπαϊκό αγώνα που έρχεται προφανώς και έγινε αυτό που έπρεπε. Δεν είχα καμία αμφιβολία για τον χαρακτήρα της ομάδας και των παικτών μου.

Αυτή η στιγμή αυτό που προέχει είναι να επανέλθει η ομάδα εκεί που πρέπει, να αποθεραπευτούν οι παίκτες και να αποδώσουν αυτό που πρέπει αυτή την πολύ κρίσιμη που κριθούν πολλά. Ο Ιντάλγκο ένας από τους καλύτερους σέρβερ στον κόσμο. Περιμένουμε αυτό που έκανε σήμερα. Οταν βρεθεί στη μέρα του είναι καταπληκτικός».

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Δημοσθένης Λινάρδος είπε: «Είμαι χαρούμενος για την ομάδα μου, γιατί ανταπεξέρχεται σε κάθε δοκιμασία. Με τον καιρό, γινόμαστε καλύτεροι. Υπάρχει κούραση, αλλά είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι».

Ο προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη και καλή επιτυχία στον τελικό του Challenge Cup.Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι ο Ολυμπιακός βασίζει μεγάλο μέρος του παιχνιδιού του στο σερβίς.Ειδικά σε ένα γήπεδο όπως το Ζηρίνειο η πιεση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη από τα 9 μέτρα.

Παρόλα αυτά εμείς σταθήκαμε καλά, έχοντας παράλληλα τα γνωστά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας που παρουσιάζουμε όλη τη χρονιά.Αυτή την εβδομάδα δυσκολευτήκαμε πολύ καθώς είχαμε τρία παιχνίδια, ενώ έπρεπε να διαχειριστούμε και θέματα τραυματισμών. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα απέναντι στον Πήγασο και θέλουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει για να πάρουμε το "τρίποντο"».

Απαντώντας σε ερώτηση για την επίτευξη του βασικού στόχου της 6άδας ο Κώστας Χριστοφιδέλης είπε: " Ήταν ο βασικός μας στόχος η 6άδα γνωριζοντας ότι είχαμε μπροστά μας μία δύσκολη χρονιά. Η διοίκηση προσπάθησε να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερες προσθήκες έτσι ώστε η Κηφισιά να είναι ανταγωνιστική. Όλοι μαζί καταφέραμε να πετύχουμε κάτι το οποίο μπορεί να φαντάζει απλό αλλά πιστέψτε με ήταν δύσκολο. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.για αυτό το "κατόρθωμα" και τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτό για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε."