1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-02-2023 00:02

Σδραυκάκης: «Παίξαμε στα όρια μας αλλα δεν πήραμε τίποτα»

Ο προπονητής του Αριστοτέλη Σκύδρας Παναγιώτης Σδραυκάκης δήλωσε:

«Η ομάδα έφτασε στα όρια της για να πάρει αυτό που ήθελε πολύ. Ημασταν τόσο κοντά όσο και μακριά και σήμερα με τον Μίλωνα και στο προηγούμενο με τον Πήγασο. Εάν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και δεν κάναμε καθοριστικά λάθη στο φινάλε των σετ ίσως τώρα να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Το ίδιο κάναμε και με τον Πήγασο. Μετά την απώλεια των δύο σετ καταρρεύσαμε. Δεν φτάνει μόνο η ευχαρίστηση η δική μου για την εικόνα της ομάδας. Πρέπει να πάρουμε και πόντους. Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι άλλο μέγεθος. Εάν καταφέρουμε να πάρουμε κάτι θα είναι θετικό».

Ο κεντρικός του Αριστοτέλη Σκύδρας Θανάσης Παπαγεωργίου είπε: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως ο Μίλωνας. Το παλέψαμε στα δύο πρώτα σετ. Δυστυχώς όμως στις λεπτομέρειες φάνηκε η ανωτερότητα του Μίλωνα. Στο 3ο σετ ο Μίλωνας ανέβασε την απόδοση του. Θέλαμε κάτι από αυτό το ματς. Δεν τα καταφέραμε. Προχωράμε και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στα ματς που μας απομένουν. Εχουμε δύο εβδομάδες να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και να περιορίσουμε πιο πολύ τα λάθη μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ