1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-02-2023 23:58

Ψάρρας: « Όλοι οι αγώνες είναι τελικοί για μας»

O προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Σάκης Ψάρρας δήλωσε για τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Αριστοτέλη:

«Για μας όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί. Προσπαθούμε να διατηρηθούμε μέσα στην 4αδα. Πατάμε γερά. Είμαστε στην 4η θέση δύο αγωνιστικές πριν την κανονική διάρκεια. Ολα αυτά τα ματς κρύβουν πίεση για μας. Προσπαθούμε να διαχειριστούμε κάτι μεγαλύτερο από αυτό που είχαμε σχεδιάσει στην αρχή της σεζόν. Και για αυτόν υπάρχουν και ορισμένα σκαμπανεβάσματα.

Πάντα όμως παίζουμε με ποιότητα και για αυτό πήραμε αυτό που θέλαμε παρότι ο Αριστοτέλης ήταν ανταγωνιστικός και μας πίεσε στα δύο πρώτα σετ. Εχουμε ένα σαββατοκύριακο να ξεκουραστούμε και θα τα δώσουμε όλα για τον αγώνα με τον Φοίνικα στη Σύρο με μοναδική σκέψη να νικήσουμε αυτόν τον αγώνα».

O κεντρικός του Μίλωνα Δημήτρης Θεοδόσης είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αριστοτέλη. Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε μετά από πολύ καλή προπόνηση. Η προπόνηση που έχουμε κάνει βγήκε στο γήπεδο και αποκρούσαμε τη δυναμική του Αριστοτέλη. Πήραμε 3 πολύτιμους βαθμούς που μας φέρνει πιο κοντά στην 4αδα και για αυτό είμαστε χαρούμενοι. Δεν υπάρχει κούραση. Σίγουρα η πρόκριση στο φάιναλ-4 του κυπέλλου μας έδωσε ένα πουσάρισμα αλλά ήταν ένα διαφορετικό ματς. Ο αγώνας με τον Φοίνικα στη Σύρο θα είναι δύσκολος αλλά όλα είναι ζήτημα προπόνησης και προετοιμασίας. Ολοι οι παίκτες μαζί με τον κόουτς θα πάμε στη Σύρο για το καλύτερο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ