Εκτυπώστε τη σελίδα
20-02-2023 01:19

Θεοδώρου: «Σπουδαία νίκη μετά από κακό παιχνίδι»

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Ηρακλής Θεοδώρου σχολίασε για τη νίκη:

«Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι, εξελίχθηκε σε ντέρμπι και οι δύο ομάδες διψούσαν για τη νίκη η οποία ουσιαστικά ψαλίδισε τις ελπίδες του Αριστοτέλη και αναπτέρωσε ακόμα περισσότερο το ηθικό μας για την συνέχεια.

Ήμασταν τυχεροί στο τέλος του ται μπρεικ αφού φτάσαμε σε αυτό το σημείο και πήραμε το παιχνίδι. Κακό παιχνίδι από την δική μας πλευρά, θεωρώ πως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στα σερβίς και σε κάποιες επιλογές ωστόσο είναι μια σπουδαία νίκη, δύο βαθμοί, έχουμε μπροστά μας μια δυσκολη συνέχεια και ευελπιστούμε για το καλύτερο.

Με τα σημερινά δεδομένα ναι, βέβαια όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και έχουν ανεβάσει την απόδοση τους, αυτό μας έχει σε επαγρύπνηση ώστε να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο το επόμενο διάστημα, να ανεβάσουμε την απόδοση μας και να καταφέρουμε να πάρουμε βαθμούς».


Ο κεντρικός του Πήγασου Πολίχνης Απόστολος Αρμενάκης: «Σήμερα είχαμε σαν στόχο την καθαρή νίκη, γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος θα έρθει διαβασμένος και θα χτυπήσει στις αδυναμίες μας. Στην αρχή προσπαθήσαμε και τις καλύψαμε, δεν φάνηκαν τόσο πολύ όμως στη συνέχεια ανέβασε την πίεση στο σέρβις η ομάδα του Αριστοτέλη και πιστεύω ότι αυτό ήταν το κλειδί που ισοφάρισε το παιχνίδι στο 2-2.

Νομίζω αν υπήρχε μια ελπίδα να μπορέσουμε να μπούμε μέσα στην εξάδα και να μη παίξουμε στα play out, αυτό έμεινε πίσω στο τέλος των χειμερινών μεταγραφών όταν χάσαμε το βασικό μας πασαδόρο Δημήτρη Κομητούδη.

Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι η ομάδα από τις θέσεις επτά και δέκα είναι καλύτερη, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια που είναι αντίπαλα μας και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Νομίζω ότι δεν θα συναντήσουμε πρόβλημα στο να μείνουμε στη κατηγορία γιατί ποιοτικά η ομάδα είναι καλύτερη από τις άλλες».