1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-02-2023 00:31

Χουσίδης: «Μίλησε το πάθος των παικτών μου», Χριστοφιδέλης: «Μας στοίχισαν και πάλι τα λάθη»

Ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Θοδωρής Χουσίδης δήλωσε για την μεγαλη νίκη κοντρα στην Κηφισιά:

«Για μας ήταν μία νίκη ψυχολογίας, αν και είναι η δεύτερη φορά που βρισκόμαστε πίσω με 0-2. Πρέπει να δούμε τι φταίει για αυτό, ώστε να μπορούμε να διεκδικούμε κάτι καλύτερο και περισσότερα σετ από την αρχή του αγώνα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει ψυχολογία, και συγχαρητήρια ασφαλώς και στην Κηφισιά που μας πίεσε πάρα πολύ στα δυο πρώτα σετ και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Η ομάδα μου έδειξε δυο πρόσωπα, αλλά στα κρίσιμα σημεία «μίλησε» η εμπειρία κάποιων παικτών. Ο Άλμπο μας έδωσε ενέργει και πήρε πολλούς κρίσιμους πόντους . Κρατάμε τη νίκη και θέλουμε με αυτή την ψυχολογία να προσπαθήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση στο επόμενο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟ για να προκριθούμε στο φάιναλ φορ και μετά να πάμε στην Κρήτη να δώσουμε τον πολύ σημαντικό αγώνα».

Ο διαγώνιος του Άθλου Νταριελ Άλμπο δήλωσε: «Η ομάδα μας έκανε κάποια λάθη, παρόλα αυτά καταφέραμε να τα διορθώσουμε και επιστρέψαμε στο ματς. Η Κηφισιά προσπάθησε, αλλά ήταν οι λεπτομέρειες που μας έδωσαν στο τέλος την υπεροχή και μας βοήθησαν να πάρουμε το παιχνίδι. Ένιωσα απίστευτα στον πρώτο μου αγώνα μπροστά στον κόσμο της Ορεστιάδας, υποστήριξε την ομάδα και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Θα συνεχίσω να δίνω το 100% για να χαρίσουμε κι άλλες νίκες στον κόσμο».

Ο προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε: «Δυστυχώς για ακόμα ένα παιχνίδι υπήρχε τεράστια μεταβολή στην απόδοσή μας. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι αρκετά καλά ακολουθώντας την τακτική μας και το πλάνο μας.

Με το σερβίς μας χαλάσαμε την υποδοχή του Άθλου και πήραμε σχετικά εύκολα τα 2 πρώτα σετ. Στη συνέχεια ο Άθλος ανέβασε την απόδοσή του, ενώ εμείς κάναμε πολλά αβίαστα λάθη. Αυτό μας δημιούργησε αρκετά νεύρα με αποτέλεσμα να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας και να έρθει αυτό το αποτέλεσμα.

Συγχαρητήρια στην Ορεστιάδα νίκησε δίκαια. Εμείς ήρθαμε εδώ για να πάρουμε ένα «καθαρό» τρίποντο, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τις πιθανότητές μας για την τετράδα. Μαθηματικά έχουμε ελπίδες, αλλά έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολο πρόγραμμα».

Απαντώντας σε ερώτηση για την επιστροφή ομάδας της Ορεστιάδας στη Volley League είπε: «Πάντα ερχόμαστε ως φίλοι στην Ορεστιάδα. Χαίρομαι που ο Άθλος έχει φτιάξει μία ανταγωνιστική ομάδα και παίζει σε ένα όμορφο γήπεδο με τον κόσμο στο πλευρό του. Εύχομαι καλή επιτυχία και πρόοδο».

Ο λίμπερο του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Γρηγόρης Κοντοστάθης δήλωσε: «Αυτό είναι το βόλεϊ! Για να νικήσεις πρέπει να πάρεις 3 σετ. Στο 3ο σετ για κάποιο ανεξήγητο λόγο σταματήσαμε να ακολουθούμε την τακτική μας, χαλαρώσαμε και χάσαμε το μυαλό μας. Ο Άθλος από την άλλη άρχισε να παίζει καλύτερα και πήγε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί αν και βρεθήκαμε μπροστά με 8-6 τελικά δεν μπορέσαμε να το κατακτήσουμε. Νομίζω ότι δεν κάναμε αυτό που θέλουμε στην επίθεση, ώστε να δημιουργούμε ευκαιρίες. Κάναμε αβίαστα λάθη και ηττηθήκαμε».

Απαντώντας σε ερώτηση για την επιστροφή του στον Έβρο ο Γρηγόρης Κοντοστάθης είπε: «Είναι ωραίο το συναίσθημα. Χαίρομαι που ο Έβρος έχει μία νέα δύναμη στο ελληνικό βόλεϊ. Πρέπει να συνεχιστεί αυτό γιατί το χρειάζεται η πόλη».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ