1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-02-2023 23:56

Σένισιτς: Δύσκολη η περασμένη εβδομάδα, Δεληκώστας: Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε

Ο προπονητής του Α.Ο. Φοίνικα ΟΝΕΧ Αλεξάντερ Σένισιτς δήλωσε:
«Ήταν πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς μετά την ήττα από την Κηφισιά. Γυρίσαμε ξέροντας ότι ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, αν και κάποιοι παίκτες είχαν κάποια θέματα μικροτραυματισμών, όπως ο Μιχάλοβιτς. Προσπαθήσαμε να συντονίσουμε όλες μας τις ενέργειες έτσι ώστε να μπορέσουμε να παίξουμε καλά με τον ΟΦΗ. Αυτή η νίκη μας βοήθησε πρώτα απ’ όλα στο ψυχολογικό κομμάτι. Για αυτό έχουμε τρεις μέρες να προετοιμαστούμε κατάλληλα και πνευματικά, για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και να παίξουμε ένα πάρα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι. Έχουμε και τον Τζούριτς ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα και σίγουρα θα μας βοηθήσει σε όλα τα κομμάτια με τον Ολυμπιακό, αλλά και τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Μίλωνα».

O λίμπερο του Α.Ο. Φοίνικα ΟΝΕΧ Σύρου Δημήτρης Κωνσταντινίδης δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, εάν χάναμε το τρίποντο θα βγαίναμε εκτός διεκδίκησης τετράδας από τώρα, οπότε σήμερα δεν χωρούσαν άσχημα αποτελέσματα. Ξέρουμε ότι σαν ποιότητα ομάδας είμαστε ανώτεροι από τον ΟΦΗ, τα παιδιά έκαναν την προσπάθειά τους, αλλά σήμερα αποδείξαμε ότι είμαστε σοβαροί, μπήκαμε όπως έπρεπε και πήραμε το καθαρό τρίποντο. Η προηγούμενη εβδομάδα είχε ένα άσχημο αποτέλεσμα απέναντι στην Κηφισιά, είχαμε φτάσει πολύ κοντά στους διεκδικητές της τετράδας. Δυστυχώς χάσαμε εκείνο το ματς, τώρα επικεντρωνόμαστε στο Κύπελλο, αλλά το μυαλό μας είναι έπειτα και στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ, το οποίο είναι πολύ κομβικό για εμάς. Και τα δύο ματς είναι ή όλα ή τίποτα. Το ματς του Κυπέλλου είναι νοκ-άουτ, που έτσι κι αλλιώς θα μπαίναμε σε αυτή τη διαδικασία κάποτε να αγωνιστούμε, είναι ένας πολύ μεγάλος αντίπαλος, αλλά έχουμε δείξει ότι τον έχουμε κοντράρει στα ίσια όλες τις φορές που παίξαμε εδώ μέσα, οπότε αυτό θα πάμε να κάνουμε και την Τετάρτη. Γενικά η εβδομάδα μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά έχουμε δείξει ότι όταν παίζουμε κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους γινόμαστε κι εμείς καλύτεροι. Γιατί η ομάδα αυτό τον μήνα έπαιξε καλύτερο βόλεϊ και η αρχή ήταν από αυτά τα παιχνίδια με τον Ολυπιακό. Βρίσκουμε έτσι αγωνιστικό ρυθμό και τα δίνουμε όλα. Η ομάδα μας έχει τους παίκτες, έχει τα προσόντα και έχει τα στοιχεία να χτυπήσει αυτά τα ματς».

Ο προπονητής του Ο.Φ.Η. Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: «Χάναμε εύκολα σερί στο σάιντ-άουτ. Στο δεύτερο και τρίτο σετ, είχαμε κακή υποδοχή στο εύκολο σερβις και στο τρίτο είχαμε κακή ανάπτυξη.Ξέρουμε τα προβλήματα μας και που πρέπει να δουλέψουμε.Το αρνητικό δεν είναι ότι δεν πήραμε βαθμούς, αλλά ότι δεν πήραμε κάτι απο το παιχνίδι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Για μας είναι παιχνίδι της χρονιάς με την Ορεστιάδα.Πρέπει να κερδίσουμε Πηγασο και Ορεστιάδα, για να είμαστε κοντά στα πλέι-άουτ και να διεκδικήσουμε την παραμονή μας».

Ο κεντρικός του Ο.Φ.Η. Βαγγέλης Βαϊόπουλος δήλωσε: «Ήρθαμε για να διεκδικήσουμε κάτι απο το παιχνίδι. Προσπαθούμε να διεκδικούμε σετ και πόντους, γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο Φοίνικας στα κρίσιμα σημεία έδειξε την εμπειρία του, έβγαλε κάποιες σημαντικές άμυνες, που ήταν κλειδί για την έκβαση του αγώνα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ