1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-02-2023 21:47

Δεληκώστας: «Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, το μυαλό μας στο Μίλωνα»

Ο προπονητής του Ο.Φ.Η. Κώστας Δεληκώστας σχολίασε για την ήττα απο τον ΠΑΟΚ:

«Είτε με τον Τζιουμάκα είτε χωρίς ένας αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολος. Κυνηγάει το πρωτάθλημα και όλους τους τίτλους. Ο Γκόνας προπονείται τους τελευταίους 4 μήνες ως κεντρικός και σήμερα έπαιξε διαγώνιος. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και πλέον εμείς κοιτάμε το παιχνίδι με τον Μίλωνα. Στόχος μας είναι να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς».

Το λίμπερο του Ο.Φ.Η. Θοδωρής Τσαδήμας είπε: «Γνωρίζαμε εξαρχής ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο απόγευμα. Ο ΠΑΟΚ έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Ήρθαμε με σκοπό να δουλέψωουμε κάποιες προσαρμογές που δουλεύουμε.

Δεν μπορέσαμε να γεμίσουμε τα σετ και έτσι ήρθε μία δίκαιη επικράτηση του Π.Α.Ο.Κ.. Το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με τον Μίλωνα, ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς και ευελπιστώ να έχουμε μαζί μας τον Τζιουμάκα που μας δίνει μεγάλο αβαντάζ. Συγχαρητήρια στον Γκόνα που σήμερα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε αίσιο τέλος».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ