1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-02-2023 01:13

Ανδρεόπουλος: «Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το ματς»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε για την ηττα απο τον Φοίνικα:

«Παίξαμε ένα πολύ σκληρό ματς και νιώθουμε ότι χάσαμε δύο σετ στις λεπτομέρειες. Στους τελευταίους πόντους δηλαδή ο Φοίνικας χειρίστηκε καλύτερα τις μπάλες. Για αυτό νιώθουμε μία στεναχώρια, κυρίως για το 3-0, γιατί κάτι παραπάνω μπορούσαμε να πάρουμε.

Ούτε έχουμε στο μυαλό μας το επόμενο ματς, ούτε τίποτα. Εδώ και τρεις μήνες έχουμε βαρύ πρόγραμμα, δεν το ξεκινάμε τώρα. Δυστυχώς ή ευτυχώς το έχουμε ξεκινήσει από μέσα Οκτώβρη. Έτσι μας πήγε το πρόγραμμα, με υπερβολικά πολλά ταξίδια, προκρίσεις, δύσκολα παιχνίδια. Αυτό θα πάει μέχρι και τις αρχές Μαίου.

Άρα αυτό είναι που πρέπει να παλέψουμε. Σχετικά με τους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup, αυτό είναι πάρα πολύ καλό και δείχνει και την ανάπτυξη του αθλήματός μας τα τελευταία χρόνια.

Έχουν αρχίσει λοιπόν οι ομάδες μας να βρίσκουν τον δρόμο τους. Και πέρυσι ο Παναθηναϊκός είχε φτάσει σε έναν ημιτελικό στο συγκεκριμένο Κύπελλο. Για το βόλεϊ είναι πάρα πολύ καλό, εμείς οι δύο ομάδες θα έχουμε τις πιέσεις μας, αλλά εσείς οι απέξω χαρείτε το».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ