1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-01-2023 23:23

Σε αναμονή η ΕΣΑΠ μετά το νέο αδιέξοδο στη συμφωνία Αυγενάκη με τις Λίγκες του ποδοσφαίρου για τα ποσοστά του στοιχήματος

Νέα καθυστέρηση θα έχουμε όπως φαίνεται στην οριστική συμφωνία για τα ποσοστά που θα πάρουν τα σωματεία των επαγγελματικών λιγκών καθώς και από τη σημερινή συνάντηση που έγινε στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού δεν υπήρξε τελικό αποτέλεσμα και πήγαμε σε νέα παράταση.

 

Όλες οι λίγκες περιμένουν την οριστική συμφωνία του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με τις δύο λίγκες του ποδοσφαίρου. Νέα συνάντηση θα γίνει εντός της εβδομάδας και όλοι - μεταξύ αυτών και η ΕΣΑΠ - περιμένουν να κλείσει το θέμα ώστε τα σωματεία να εισπράξουν το ποσοστό τους που υπολογίζεται περίπου στις 180.000 Ευρώ για τα 10 σωματεία, ενώ θα υπάρχει πρόβλεψη για τις δύο «ορφανές» θέσεις μέχρι να συμπληρωθούν οι 12 στο πρωτάθλημα αλλά και τις ομάδες που συμμετέχουν ή προχωρούν στα Ευρωπαϊκά κύπελλα.

Δείτε την ανάρτηση του

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ