1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-01-2023 23:43

Ψάρρας: «Ξεκινήσαμε καλά αλλα δεν είχαμε συνέχεια»

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας σχολίασε για την εμφάνιση και νίκη της ομάδας του με αντίπαλο τους "πράσινους"

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά και παίζαμε στοχευμένα. Ο Παναθηναϊκός έχει φοβερούς παίκτες και μπορεί να καλύψει το κενό του Ερνάντεζ. Κάτι τέτοιες στιγμές βοηθάει και η απόκτηση άλλου παίκτη όπως ο Σάντερ. Συγχαρητήρια και στον Κόβαρ που έπαιξε διαγώνιος και έκανε τα πάντα σήμερα. Για να παίζουμε από την πάιπ χρειάζεται πολλά στοιχεία να γίνουν καλά και σήμερα δεν έγιναν όλα αυτά συνέχεια.

Ο Μολίνα δεν ήταν αυτός που έπρεπε και είναι ένας αθλητής κομβικός για την ομάδα μας και αυτό ήταν ένα στοιχείο που δεν μας βοήθησε για να διεκδικήσουμε τη νίκη στο πέμπτο σετ. Ο Νανόπουλος και ο Μάρκου ανταποκρίνονται στις προπονήσεις και στα ματς. Συγχαρητήρια στη δουλειά που έκαναν οι προηγούμενοι προπονητές τους και εμείς είμαστε εδώ για να τους δίνουμε ευκαιρίες».

Ο πασαδόρος του Μίλωνα Λουκ Χερ τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετική ομάδα και όταν ανέβασε ρυθμό άλαλξε την εικόνα του αγώνα. Αυτό έκανε δύσκολη τη δουλειά μας. Το σερβίς είναι από τα δυνατά μας στοιχεία, βελτιώθηκε ο Παναθηναϊκός στην υποδοχή και βρήκε λύσεις. Είμαστε αισιόδοξοι αλλά ταυτόχρονα ταπεινοί και ξέρουμε πως κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολη η συνέχεια και πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε αγώνα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ