1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-01-2023 03:26

Θεοδώρου: «Πανάξια η νίκη του Φοίνικα»

 Ο Προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Ηρακλής Θεοδώρου δήλωσε για την ηττα απο τον Φοίνικα::

«Πήγαν πάρα πολύ καλά τα πράγματα για τον Φοίνικα, ο οποίος μπήκε αποφασισμένος, διαβασμένος και δεν μας άφησε περιθώρια να αντιδράσουμε, ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ και η μόνη μας αναλαμπή ήταν στο 3ο σετ που καταφέραμε φτάσαμε κοντά αλλά και πάλι η διαφορά άνοιξε και στο τέλος κέρδισε η Σύρος πανάξια.

Σε αυτά τα παιχνίδια, με τόσο καλές ομάδες πρέπει να μπεις και να δώσεις το εκατό τοις εκατό ώστε να πάρεις κάτι αν εσύ δώσεις το εβδομήντα, ογδόντα τοις εκατό και ο αντίπαλος αντίστοιχα παίξει το ίδιο δεν σου αφήνει περιθώρια. Μπήκαμε νωχελικά, το σέρβις μας δεν ήταν αξιοπρεπή ώστε να καταφέρουμε να σπάσουμε την υποδοχή του αντιπάλου και να σταθούμε στο μπλοκ. Σήκωσαν την υποδοχή, ο πασαδόρος τους ήταν σε εξαιρετική μέρα μοίρασε σπουδαία το παιχνίδι και εμείς δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ να αντιδράσουμε.

Οι προσθήκες που κάναμε πιστεύουμε ότι θα δώσουν νέα πράγματα στον Πήγασο, ήδη η προπόνηση έχει ανέβει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, είναι πιο ανταγωνιστικά όλα τα παιδιά μεταξύ τους και γενικότερα πηγαίνουμε καλά όσον αφορά το προπονητικό κομμάτι, τώρα στο σημερινό παιχνίδι δεν μας βγήκαν αυτά που πιστέψαμε, σκεφτήκαμε να κάνουμε και να προσαρμόσουμε στον αντίπαλο. Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα κυπέλλου, τελείως διαφορετικός στόχος άλλη φιλοσοφία άλλο σκεπτικό. Θα μαζέψουμε όλα τα κομμάτια ώστε να τα ενώσουμε και να δούμε τι φταίει για να μπορέσουμε να χτυπήσουμε αυτόν τον ισχυρό αντίπαλο και ελπίζω για το καλύτερο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ