1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-01-2023 02:41

Χριστοφιδέλης: «Κάναμε πολλά αβίαστα λάθη»

Ο προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης τόνισε για  την ήττα αποτον δικεφαλο:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο 1ο σετ και μέχρι τα μισά ήμασταν μπροστά. Στη συνέχεια κάναμε πολλά αβίαστα λάθη, το οποία σε συνδυασμό με τις καλές ενέργειες του ΠΑΟΚ ειδικά στο κομμάτι της υποδοχής έφεραν την απώλεια του σετ.Τα επόμενα δύο σετ ήταν από τα χειρότερα που έχουμε κάνει τη φετινή περίοδο και είναι κάτι που με προβληματίζει.

Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι για το Κύπελλο την Τετάρτη με τον ΟΦΗ και πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό.  Αναφερόμενος στην παρουσία των φιλάθλων αλλά και των πολλών παιδιών στο Ζηρίνειο τόνισε: "Είναι κάτι που μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Ειδικά η παρουσία των παιδιών είναι κάτι που μας δίνει μεγάλη χαρά. Εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η παρουσία και να μπορέσουμε με την απόδοση μας σε επόμενα παιχνιδια να τους δώσουμε χαρά».

Ο λίμπερο του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Γρηγόρης Κοντοστάθης δήλωσε: «Τα λάθη και οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που κρίνουν τα παιχνίδια. Αν κατακτούσαμε το 1ο σετ θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Όμως τα αν δεν υπάρχουν στον αθλητισμό, μετρά το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και κοιτάμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ με στόχο να πάρουμε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου».

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους για τη στήριξη τους. Χαρήκαμε πολύ για την παρουσία τους και τους θέλουμε πάντα δίπλα μας. Συγχαρητήρια και στη διοίκηση της ομάδας για την όμορφη παρουσίαση που έκανε. Δείχνει το υψηλό επίπεδο που υπάρχει στην ομάδα΄.

Media

br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ