1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-01-2023 23:32

Δεληκώστας: «Η ομάδα ξαναχτίζεται με νέους παίκτες»

O προπονητής του Ο.Φ.Η. Κώστας Δεληκώστας δήλωσε για την ήττα από την Κηφισιά:

«Συγχαρητήρια στην Κηφισιά, είναι ομάδα για ψηλά. Για μας δεν λειτούργησε τίποτα καλά. Είχαμε τρείς νέους παίκτες στην επτάδα. Δεν ήμασταν καλοί σε κανένα στοιχείο. Η ομάδα είναι στο να ξαναχτιστεί. Περιμένουμε καινούργιους παίκτες. Είναι βάλσαμο το κενό για μας.

Και για να δουλέψουμε, αλλά και για τις μεταγραφές.Τον Ντεμιρτσί δεν μπορούμε να τον κρίνουμε. Ηρθε χθες και έπαιξε. Θα είναι καλύτερος στο μέλλον.  Χρειαζόμαστε ενίσχυση. Πηγαίνουμε για άλλες δυο κινήσεις. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα πάρουμε καλούς παίκτες και θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

Ο λίμπερο του Ο.Φ.Η. Στάθης Αραμπόπουλος δήλωσε: «Επαιξα στην θέση του λίμπερο λόγω της σημαντικής απουσίας του Τσαδήμα.Ήταν ένα αναπάντεχο πρόβλημα για μας. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα.Δεν πήγαμε καλά στην υποδοχή και για αυτό δεν πήγαμε καλά και στην επίθεση.Η Κηφισιά, είναι μια δουλεμένη ομάδα και δεν συγχωρεί λάθη δικά μας.Δεν μπορέσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στο κενό που έχουμε τώρα. Έχουμε ένα νέο παίκτη μαζί μας. Έρχεται ένας τελικός στη Σκύδρα. Δεν έχει κριθεί τίποτε ακόμη και κανείς δεν μπορεί να μας ξεγράψει.Πρέπει να έρθουν αποτελέσματα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ