Εκτυπώστε τη σελίδα
15-01-2023 00:16

Ψάρρας: «Πήραμε ένα κομβικό ματς» Θεοδώρου: «Μας είχε διαβάσει καλά ο Μίλωνας»

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε για το τρίποντο κόντρα στον Πηγασο

«Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο μας παρά τις τρεις νίκες που είχαμε κάνει νωρίτερα μέσα στη σεζόν. Είπα στα παιδιά από την αρχή της εβδομάδας πως θα έχουμε δύσκολο και απαιτητικό αγώνα, όπως και έγινε. Απλά ήμασταν πολύ καλοί στην υποδοχή, στην επίθεση και στο σερβίς παρότι χάσαμε πολλά σερβίς. Γενικά η ομάδα πήγε όπως έπρεπε να πάει. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μου.

Δούλεψαν όλη την περίοδο των εορτών και την εβδομάδα που προηγήθηκε. Καταφέραμε να νικήσουμε ένα κομβικό ματς που μας κρατάει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ερχονται τρία δυνατά μας με τον Παναθηναϊκό για τους ημιτελικούς του Λιγκ Καπ και το πρωτάθλημα τα οποία και θα απολαύσουμε».

Ο Πέδρο Μολίνα του Μίλωνα που μάλιστα αγωνίστηκε μπροστά στην οικογένεια του που ήρθε στην Ελλάδα για να τον καμαρώσει δήλωσε: «Φάνηκε να είναι εύκολος αγώνας αλλά ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Περάσαμε εύκολα στη νίκη. Ο κόσμος μας βοήθησε και μας βοηθάει πολύ για να αποδίδουμε ακόμα καλύτερα».

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Ηρακλής Θεοδώρου: « Ο Μίλωνας για ακόμη μια φορά μας έβαλε δύσκολα, εμείς είχαμε επικεντρωθεί σε κάποια πράγματα που δεν έγιναν όπως τα είχαμε πει. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορέσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κανέναν σημείο του παιχνιδιού ειδικά στα κρίσιμα σημεία. Από την άλλη πρέπει να διαχειριστούμε αυτή την ήττα, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, έχουμε σχεδόν έναν ολόκληρο γύρο μπροστά μας και πρέπει να παλέψουμε για τον στόχο μας, να μαζέψουμε βαθμούς απ’ όπου μπορούμε ώστε να επιτύχουμε την παραμονή μας.

Συγχαρητήρια στον Μίλωνα, μας διάβασε καλά, είχε σε καλή μέρα κάποιες συγκεκριμένες μονάδες όπως τον Μολίνα και τον πασαδόρος του. Συνεχίζουμε, έτσι είναι ο αθλητισμός. Θα δούμε τι φταίει, θα μαζέψουμε αυτά τα σημεία και προχωράμε».

Ο κεντρικός του Πήγασου Πολίχνης Θανάσης Κεσεσίδης: « Κάναμε πολλά λάθη, επιθετικά κυρίως δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί ενώ η υποδοχή μας μπορώ να πω πως δούλεψε σε καλό βαθμό δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε πολλές φάσεις, δεν πηγαίναμε πολύ αποφασιστικά πάνω στη μπάλα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτεί ο Μίλωνας, δούλεψε το μπλοκ του και δεν μας άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης».