Εκτυπώστε τη σελίδα
08-01-2023 03:32

Επικίνδυνη έξοδος της Κηφισιάς στην Σκύδρα

Με το ντέρμπι μεταξύ του Αριστοτέλη Σκύδρας και του Α.Ο.Π.Κηφισιάς θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής που είναι και η πρώτη για το 2023. (10η αγωνιστική, γυμναστήριο 8/1, 18:00, Live Streaming ESAP T.V., You Tube, Διαιτητές: Βασιλειάδης, Δανιηλίδου).

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντίπαλοι για 2η φορά μετά την αναμέτρηση στο Ζιρίνειο τον Α΄γύρο όπου η Κηφισιά είχε νικήσει εύκολα με 3-0 σετ.

Ο β προπονητής του Αριστοτέλης Γιώργος Σιπητάνος δήλωσε: «Πιστεύω πως παρά τα προβλήματα θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε. Εχουμε προετοιμαστεί καλά και πιστεύω πως θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να νικήσουμε» Ο ακραίος του Αριστοτέλη Μιχάλης Σαρικεΐσογλου δήλωσε: «Νομίζω πως ήρθε η ώρα να μαζέψει η ομάδα τους βαθμούς που δικαούται ώστε να πετύχει το μεγάλο στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Αυτό πρέπει να γίνει από τον αγώνα με την Κηφισιά. Ο αγώνας θα είναι δύσκολλος.

Ο αντίπαλος μας είναι πολύ δυνατός αλλά και εμείς δουλεύουμε και θέλουμε να πάρουμε ότι μας αναλογεί. Ελπίζω και αυτή τη φορά να είναι γεμάτο το γήπεδο και στο τέλος να πανηγυρίσουμε μία μεγάλη νίκη». Η Κηφισιά έχει 14 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας. Με νίκη θα πλησιάσει τον Μίλωνα με τον οποίο θα παλέψει ακόμα και για την 4αδα.

O προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε: «Τις ημέρες που είχαμε διακοπή στο πρωτάθλημα μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης αλλά και στο κομμάτι της τακτικής. Οι αθλητές δούλεψαν καλά και κοιτάζουμε την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων μας. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο 2ο γύρο αλλά είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Θέλουμε να είμαστε υγιείς ώστε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί.

Αυτή την αγωνιστική αντιμετωπίζουμε με μία ομάδα που είναι με την «πλάτη στον τοίχο». Όπως και στο Ζηρίνειο την 1η αγωνιστική, έτσι και τώρα δεν γνωρίζουμε απόλυτα πιο θα είναι το ρόστερ  του Αριστοτέλη. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν μας επηρεάζει. Έχουμε ετοιμάσει το αγωνιστικό μας πλάνο και αυτό θα πρέπει να ακολουθήσουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ο αρχηγός της Κηφισιάς Γιάννης Παπαδόπουλος είπε: «Αρχίζει το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου. Εμείς την περίοδο των εορτών προετοιμαστήκαμε πολύ καλά ενόψει της απαιτητικής συνέχειας. Αυτή την αγωνιστική αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που «καίγεται» για βαθμούς.

Η φετινή Volley League στον πρώτο γύρο μας έδειξε ότι όλες οι ομάδες ειδικά στην έδρα τους παίζουν καλό βόλεϊ και διεκδικούν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για αυτό εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το αγωνιστικό πλάνο μας. Αν κάνουμε τα παραπάνω πιστεύω ότι θα φύγουμε από τη Σκύδρα με ένα καλό αποτέλεσμα»

.Β΄ΓΥΡΟΣ

10η αγωνιστική

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

  Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων 3-0 (25-16, 25-22, 26-24)

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

  Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ο.Φ.Η. 3-0 (25-17, 25-12, 25-21)

  Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ 0-3 (26-28, 21-25, 23-25)

  Πήγασος Πολίχνης - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 (17-25, 20-25, 18-25)

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο Καλυβίων, 18:00, (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης -Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Βένος, Λούμσι, Συρομάχου.