1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-01-2023 01:20

Μιλενκόσκι: «Ήταν υποχρεωτική η νίκη» Θεοδώρου: «Καλύτερος ο ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόνσκι δήλωσε για το διπλό στο κλειστό της Πολίχνης:

«Hταν υποχρέωση μας να νικήσουμε τον αποψινό αγώνα. Ο Πήγασος μπορεί να μην είναι το μεγάλο όνομα αλλά είναι μία πολύ καλή ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά εάν δεν προσέξεις. Κοιτάμε το ματς με τον Παναθηναϊκό. Εχουμε χάσει συνεχόμενες φορές με τον Παναθηναϊκό και αυτό πρέπει να το αλλάξουμε. Μπορούμε να το κάνουμε αρκεί να παίξουμε όπως μπορούμε Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει και ένα ψυχολογικό αβαντάζ από αυτές τις συνεχόμενες νίκες».

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Ηρακλής Θεοδώρου δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για τη δίκαιη νίκη. Στην αρχή πιέζαμε στο σερβίς αλλά δεν είχαμε τελειώματα από τα άκρα. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και είχε περισσότερες λύσεις. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το στόχο μας που είναι η παραμονή. Τα επόμενα ματς θα είναι δύσκολα και κρίσιμα. Θα κυνηγήσουμε να πάρουμε βαθμούς για να μείνουμε στην κατηγορία».

Ο κεντρικός του Πηγάσου Μάκης Κανέλλος δήλωσε: «Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως είναι πιο έτοιμος μετά και τις δύο ματσάρες που έδωσε με τον Παναθηναϊκό στο Σούπερ Καπ και στο Λιγκ Καπ. Εμείς ήμασταν χωρίς αγώνες, είχαμε τα προβληματάκια μας. Σίγουρα με τον τρόπο που κλείσαμε το 2022 περιμέναμε να πάμε καλύτερα όμως δεν πειράζει και πιστεύω ότι τα ματς που πρέπει να τα κερδίσουμε θα τα κερδίσουμε.

Το παλέψαμε αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Γενικά είμαστε ομάδα μαχητική, δε μας πέφτει η ψυχολογία και δεν τα παρατάμε. Εντάξει, χάσαμε σήμερα από μία καλύτερη ομάδα που έχει άλλους στόχους αλλά και εμείς θα τσιμπίσουμε βαθμούς από ομάδες που δεν το περιμένουν. Είμαστε αισιόδοξοι, θα πάμε καλά».

Ο Καναδός πασαδόρος του ΠΑΟΚ Μπρετ Γουόλς δήλωσε: «Τα πήγαμε καλά στο μπλοκ, στην επίθεση και συνολικά κάναμε μία καλή εμφάνιση και νικήσαμε δίκαια. Ερχεται πάλι ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θα μελετήσουμε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα. Είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι όταν παίζουμε τόσο μεγάλα ματς στο Παλατάκι και θα περιμένουμε και τον κόσμο μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ