1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-01-2023 01:17

Ανδρεόπουλος: «Ήμασταν σταθερά καλοί» Δεληκώστας: «Μας δυσκόλεψε το σερβίς του Παναθηναϊκού»

O προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσ για τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ:

«Παίξαμε πάρα πολύ καλά! Στο γήπεδο μας. Ναι μεν, οι ομάδες έχουν διαφορά, αλλά και εμείς ήμασταν σταθερά καλοί. Η αλήθεια είναι πως η ταλαιπωρία δεν καλύπτεται, γιατί υπάρχουν και μικροτραυματισμοί οι οποίοι δεν αφήνουν τα παιδιά να ολοκληρώσουν προπονήσεις. Σιγά - σιγά βρίσκουμε την ποιότητά μας ως ομάδα, αλλά πρέπει πάντα να υπολογίζουμε και αυτή την παράμετρο.

Δηλαδή θα βάζουμε συνέχεια στην εξίσωση και την κόπωση, λόγω των αγώνων, των ταξιδιών. Όσο σταθεροποιείς την υποδοχή σου, τόσο πιο εύκολος είναι και ο πλουραλισμός στις επιθέσεις μας και οι πάσες του πασαδόρου μας γίνονται καλύτερες και πιο εύκολες. Το πρόγραμμά είναι βαρύ. Την Τρίτη φεύγουμε για Ολλανδία για ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, γυρνάμε την Πέμπτη το απόγευμα και την Παρασκευή φεύγουμε για να δώσουμε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι για το ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η ζωή...».

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Γίρι Κόβαρ ανέφερε: «Η ομάδα είναι καινούρια οπότε προσπαθούσαμε στην αρχή της σεζόν να βρούμε χημεία. Βήμα βήμα έχουμε βελτιωθεί και η κατάκτηση του Σούπερ Καπ μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Το σερβίς είναι όπλο μας. Όταν σερβίρουμε καλά και έχουμε καλή υποδοχή ο Γιάκομπσεν μπορεί να μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο». 

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας είπε: «Είχαμε πρόβλημα με τον Τζάρβις. Ο Παναθηναϊκός σέρβιρε πολύ καλά και μας δυσκόλεψε. Στόχος μας είναι η παραμονή. Στα επόμενα παιχνίδια πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να καλύψουμε τα προβλήματά μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ