1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-12-2022 21:08

ΠΑΟΚ: Κάλεσμα στους φιλάθλους για τη διπλή ευρωπαϊκή μάχη ανδρών και γυναικών στο Παλατάκι

Αντίστροφα μετράνε οι ομάδες βόλεϊ του ΠΑΟΚ, καθώς την Πέμπτη (15/12) στο Παλατάκι, ρίχνονται σε διπλή ευρωπαϊκή μάχη, άνδρες και γυναίκες.

Αρχικά η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Δικεφάλου κάνει πρεμιέρα στο CEV Women’s Cup κόντρα στην Μπρνο, ενώ λίγες ώρες αργότερα, οι άνδρες θα δώσουν τη μεγάλη ρεβάνς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με μοναδικό στόχο την ανατροπή της ήττας του Ισραήλ, που ήρθε μετά από τραγική διαιτησία.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ έξεδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα στους φιλάθλους, ώστε να βρεθούν στο Παλατάκι και να στηρίξουν τις δύο ομάδες:

«Μία νέα εβδομάδα ξεκίνησε, με την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, καθώς υπάρχει διπλή ευρωπαϊκή πρόκληση στο PAOK Sports Arena.Στις 16:00, η γυναικεία ομάδα ξεκινάει το ευρωπαϊκό της… ταξίδι, υποδεχόμενη την Μπρνο από την Τσεχία, στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «32» του CEV Women’s Cup.

Την σκυτάλη στην ευρωπαϊκή μέρα στο «Παλατάκι» παίρνουν οι άντρες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν στις 20:00, την Μακάμπι Τελ-Αβίβ, στο πλαίσιο της «ρεβάνς» του Ισραήλ για την φάση των «16» του CEV Challenge Cup.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ κάνει ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο, να δώσει δυναμικό παρών στο PAOK Sports Arena, «ντύνοντας» μία μεγάλη ευρωπαϊκή μέρα για τα τμήματα βόλεϊ με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Πέμπτη σημαίνει…. Παλατάκι!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ