Εκτυπώστε τη σελίδα
10-12-2022 17:37

Τζουλιάνι: Σώσαμε ενέργεια για την Μπουργκάς, Χριστοφιδέλης: Μόνο κέρδος τα παιχνίδια με Ολυμπιακό

O προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε μετά το παιχνίδι με τη Κηφισιά:
«Είναι σημαντικό που κερδίσαμε. Είναι, επίσης, σημαντικό που κερδίσαμε και τα τρία ματς με την Κηφισιά με 3-0 σετ, κάτι που σημαίνει ότι… σώσαμε ενέργεια, για το δύσκολο παιχνίδι που έχουμε στο Μπούργκας, ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ματς με την Μπουργκάς, η ομάδα αυτή δεν είχε αρκετούς βασικούς παίκτες, γνωρίζουμε ότι τώρα θα παίξουν και είναι πολύ καλοί. Θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Ανέστης Δαλακούρας δήλωσε: «Πολύ σημαντική νίκη. Είμαστε Ολυμπιακός και πάνω από όλα, πρέπει να νικάμε! Είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας, θέλουμε να το συνεχίσουμε αυτό. Παίξαμε πολύ καλά σήμερα, ο προπονητής μας είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει και κάποιους παίκτες, έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εγώ, όποτε αγωνίζομαι, θέλω να δίνω το 100% μου».

O προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε: "Το να σου δίνεται η ευκαιρία να παίζεις μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας 3 παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό, μόνο κέρδος μπορεί να σου αποφέρει. Πόσο μάλλον όταν η ομάδα που εκπροσωπείς αποτελείται από πολλούς νεαρούς αθλητές. Σίγουρα κερδίσαμε κάτι από αυτά τα παιχνίδια γιατί ως ομάδα δεν έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τέτοιες συνθήκες όσον αφορά στην προπονητική διαδικασία μέσα στην εβδομάδα. Το τι θα μας αποφέρει αυτό στη συνέχεια θα το δείξουν τα αποτελέσματα. Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά ποιες είναι οι δυνατότητες της ομάδας μας, ποιοι είναι οι ξεκάθαροι στόχοι μας και πάνω σε δουλεύουμε. Παραμένουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας χωρίς να μας επηρεάζουν ήττες από ομάδες που είναι σαφώς καλύτερες από εμάς. Είμαστε αισιόδοξοι και αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να επιστρέψουν τα παιδιά που έλλειπαν σήμερα για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στο επόμενο παιχνίδι".

Ο λίμπερο του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Γιάννης Κοσμάς που πήρε τη θέση του Γρηγόρη Κοντοστάθη δήλωσε: "Γνωρίζαμε από την αρχή τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα, ο οποίος έγινε ακόμα μεγαλύτερος λόγω των δύο σημαντικών απουσιών που είχαμε σήμερα. Προσπαθήσαμε να αντέξουμε στην πίεση που μας άσκησε ο Ολυμπιακός με το σερβίς αλλά δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε στο επίπεδο που θα θέλαμε. Για εμένα ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία να αγωνίζομαι σε αυτό το επίπεδο και μάλιστα σε μία καινούργια θέση, αυτή του λίμπερο. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου όσο μπορούσα και ελπίζω να ανταποκρίθηκα".

Media